HARIS DŽINOVIĆ UHVAĆEN SA MISTERIOZNOM DEVOJKOM U PROVODU: Pogledajte šta su radili u kafani u sitne sate! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač nakon razvoda uživa u životu!

HARIS DŽINOVIĆ UHVAĆEN SA MISTERIOZNOM DEVOJKOM U PROVODU: Pogledajte šta su radili u kafani u sitne sate! (FOTO)

Foto: ATA Images

Muzička zvezda Haris Džinović (72) privukao je pažnju domaćih medija nakon što je primećen u jednoj beogradskoj kafani u društvu atraktivne crnokose. Pevač je uživao u večeri u društvu svoje nove prijateljice, a njih dvoje su zajedno pevali, razgovarali i smejali se, dok ih je okruživalo još dvoje ljudi za stolom. Republika je došla u posed fotografije, koju možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

Republika

Foto: Republika

Haris Džinović uhvaćen sa misterioznom crnkom

Nakon završetka dugogodišnjeg braka, Haris Džinović se čini kao da uživa u novom početku, provodeći vreme u društvu nove prijateljice. Ovaj susret u kafani pokrenuo je spekulacije o mogućem novom poglavlju u pevačevom ljubavnom životu, ali za sada Haris ostaje tajanstven po pitanju svojih budućih ljubavnih planova.

Iako je javnost navikla da prati svaki korak poznatih ličnosti, Haris Džinović očigledno čuva privatnost svog ljubavnog života, ostavljajući prostor za samo nagađanja i spekulacije. S obzirom na to da je Haris jedan od najpoznatijih estradnih ličnosti u regionu, interesovanje za njegov ljubavni život ne jenjava, ali pevač za sada ostaje tajanstven po pitanju svojih budućih ljubavnih planova.

Republika

Foto: ATA Images

Haris Džinović

Inače, nedavno je kao bomba odjeknula vest da je pevač posle razvoda našao novu devojku, sa kojima navodno nedeljama uživa u romansi. Tada smo stupili u kontakt sa Harisom, koji nam je otkrio da li je ovo istina.

- Ha-ha-ha. Voleo bih da imam, ali nemam! Nemam ništa, a i da imam bilo šta, ne bih ja to objavio. Vi ste korektni, pa ste pozvali, ali nemam devojku... - rekao je Haris Džinović nedavno za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mimi

16.05.2024 15:09

maco vracarac hare moze da smuva bgd ribu kad pozeli ali samo za slikanje i reklamu.