NAŠA PEVAČICA ZAVRŠILA NA TERAPIJAMA ZBOG ZDRAVLJA: Otvorila dušu o VELIKOM PROBLEMU koji je zadesio!

Autor:

Zabava

12.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Visković priznala šta joj se desilo sa zdravljem!

NAŠA PEVAČICA ZAVRŠILA NA TERAPIJAMA ZBOG ZDRAVLJA: Otvorila dušu o VELIKOM PROBLEMU koji je zadesio!

Foto: printscreen/TVPink

Pevačica Marina Visković nedavno je otvorila dušu i progovorila o svojim zdravstvenim izazovima i emotivnom životu. Iako je poznata po svojoj energičnoj i sportskoj prirodi, Marina je priznala da se suočavala sa zdravstvenim poteškoćama, posebno sa šećernom bolešću i insulinskom rezistencijom. Ipak, uz terapije i posvećenost zdravom načinu života, pevačica je uspela da prevaziđe ove izazove i vratila se svojim aktivnostima sa još većim entuzijazmom.

Marina ističe značaj zdravog načina života i redovnog vežbanja, naglašavajući da je pravljenje balansa između zdrave ishrane, kvalitetnog sna i intenzivnih treninga ključno za njen osećaj zadovoljstva. Otvoreno je podelila svoje iskustvo sa pratiocima na društvenim mrežama, ističući važnost očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja.

Foto: instagram.com/marina_viskovic_official

Marina Visković

 

- Sportski sam tip, ceo život treniram, ali imala sam neke zdravstvene probleme, poteškoće. Sada je sve to sređeno i došli smo do ovog rezultata. Terapije su ključna stvar. Sa svojim pratiocima sam već podelila mnogo toga što se tiče šećera, insulinske rezistencije i tih nekih simptomatičnih stvari za današnjicu. Slažem se da ne treba komentarisati ničiji fizički izgled, ali mnogo znači zdrav način života. Trudim se da pravim neki balans, da se hranim zdravo, da imam dobar san, da treniram jako i u svemu tome vidim zadovoljstvo, radim stvari u kojima uživam i drago mi je da se to vidi - rekla je Marina za Pink, koja se potom osvrnula na ljubavni život.

Foto: Instagram.com

Marina Visković Instagram

 

- Moj pogled na to se promenio. Uvek sam pričala da ne želim, ali možda sam ove godine prvi put poželela. Poželela sam da nađem tu svoju drugu polovinu, to je vrlo značajno za mene, jer sam uvek od toga bežala. Videćemo šta će se dešavati, sigurna sam da su ova i naredna godina moje. Predugo sam sama, prirodno je da se to pojavi, ali naravno, neću biti očajna ako se ne pojavi. Super mi je samoj sa sobom, nikad mi nije dosadno, dani su mi ispunjeni i imam veliku sreću i privilegiju da imam fenomenalne prijatelje - rekla je Marina, koja je priznala da je jednom prilikom bila na korak do venčanja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading