TERALA JE DA IMAJU INTIMNE ODNOSE! HAOS U ELITI! Anđela Šparavalo spopala Bojanu Pavlović, zamalo da se umeša obezbeđenje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.04.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo dosad niste videli...

TERALA JE DA IMAJU INTIMNE ODNOSE! HAOS U ELITI! Anđela Šparavalo spopala Bojanu Pavlović, zamalo da se umeša obezbeđenje! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Bojana Pavlović i njena devojka Anđela Šparavalo opet su napravila haos u Beloj kući, a okidač je ovoga puta bilo Anđelino insistiranje da joj partnerka da još jednu šansu. Ona je bila toliko uporna u namerni da natera Bojanu da zajedno odu u krevet, da je obezbeđenje sve vreme bilo u pripravnosti kako bi reagovalo u slučaju da dođe do fizičkog obračuna, jer se Bojana tome sve vreme protivila. 

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

- Ajde sa mnom u krevet! Ne mogu da trpim ovo drndanje tvoje po ceo dan! Sve to mi teško pada. Možemo da se mazimo bar malo, pa posle nešto drugo - pričala je Anđela, ali Bojana je sve vreme sklanjala. Na kraju u pušioni u jednom momentu Pavlovićka nije mogla da se odbrani od Anđele, pa su čak i njihovi cimeri proveravali da li su u u redu i šta se dešava.

Podsećamo, nedavno se oglasila Anđelina majka koja nikako nije za to da joj se ćerka zabavlja sa Bojanom. Ona je istakla da bi volela da se u "Elitu" što pre vrati bivši učesnik Aleksandar Anđelić.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bojana Pavlović

 

Molim Boga da uđe Ana da spase Anđelu od ovog monstruma - napisala je Anđelina majka i označila bivšeg učesnika.

Sve se desilo zbog skorašnje svađe koju su imale učesnice Elite, kada su se uključili njihovi cimeri, pa su ih razdvajali u spavaćoj sobi, jer je Bojana pretila Anđeli, nakon što joj je pomenula porodicu i izgovorila niz uvreda.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mica

27.04.2024 08:42

I mama I kcerka bolesnice