SKANDAL EPSKIH RAZMERA! MAJA UNIŠTILA ANELI ZA CRNIM STOLOM! Posle prešla na Janjuša, pa ga podsetila na rane radove!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova kad god ustane ima potrebu da ljudima priča ko su. Nisam ja Majo luda, a još manje mi treba potvrda od tebe, branila se Aneli!

SKANDAL EPSKIH RAZMERA! MAJA UNIŠTILA ANELI ZA CRNIM STOLOM! Posle prešla na Janjuša, pa ga podsetila na rane radove!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković je u toku sinoćnjih nominacija u naletu besa vređala bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša, a pre toga i njegovu partnerku Aneli Ahmić! Naime, Maja otkako je ušla u rijaliti ne krije animozitet prema Aneli, a sve je počelo za crnim stolom kada je prvo pomenula Jovanu Cvijanović, da bi u nastavku pomenula i par koji nije štedela. 

- Janjuše, imali smo ovde najgore moguće sukobe. Imali smo ljubavni odnos i priznao si me kao devojku. Slažem se da je Aneli loš čovek, ona je ober ološ. To mogu ja da kažem, ne možeš ti, koji si joj partner. Mislim da to može da se reši na bezbolniji način. Verujem da je voliš, ali one reči ne opravdavam. Verujem da ćete se pomiriti. Poslaću Janjuša tamo gde treba, to vam je jasno - kazala je Maja, a Aneli se nadovezala:

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

- Ova kad god ustane ima potrebu da ljudima priča ko su. Nisam ja Majo luda, a još manje mi treba potvrda od tebe! Gledaj devojko svoja posla, kad god nemaš kadar ti se lepiš za nas! Muka mi je od te priče, ali ajde. Biću fer, teraću igru u rijalitiju, pa ću da te saslušam, inače si mi u životu nebitna! 

Potom se kratko uključio i Marko.

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

Niko neće sedeti sa mnom napolju. Mene vi ne interesujete. Boriću se kroz ovaj rijaliti i neću dozvoliti sebi pad. Idem u izolaciju i hvala svima - kazao je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading