TRUDNA MACA DISKRECIJA?! Čestike pljušte sa svih strana, ŠOK OBJAVA izbezumila javnost (FOTO)

Autor:

Zabava

01.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava poznate starlete napravila haos na društvenim mrežama!

TRUDNA MACA DISKRECIJA?! Čestike pljušte sa svih strana, ŠOK OBJAVA izbezumila javnost (FOTO)

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Maca Diskrecija

Kontroverzna rijaliti učesnica, Maca Diskrecija, izazvala je opšti haos na društvenim mrežama svojom najnovijom objavom na Instagramu. Naime, ona je obavestila svoje fanove da je trudna, što je rezultiralo lavinom čestitki i komentara podrške. Međutim, kako se danas obeležava 1. april, ispostavilo se da je ovo bila samo šala kojom je atraktivna starleta odlučila da se našali sa svojim pratiocima.

Republika

Foto: instagram.com/macastarbarbi

Maca Diskrecija se našalila da je trudna

Nakon objave o navodnoj trudnoći, sa svih strana su pljuštale čestitke, podrška, ali i iznenađenje zbog ove neočekivane vesti. "Svaka čast, neka ti je sa srećom", bio je samo jedan od brojnih komentara koji su se pojavili ispod objave. Međutim, kada je otkrivena šala, mnogi su se našalili na račun same situacije, dok su drugi izrazili razočaranje zbog toga što se radi o prvom aprilu.

Republika

Foto: instagram.com/macastarbarbi

Maca Diskrecija se našalila da je trudna

Podsećanja radi, nakon što je istakla da ima problem sa zubima zbog intimnih odnosa, Maca je završila na remontu, te "nabacila" novi osmeh od vrtoglavih 7.000 evra.

Konačno mogu da ga p**im, jer sam uradila zube od 7.000 evra, sledeće nedelje stavljam donje. Tako da, idemo lagano sa pu**njima - ispričala je nedavno bivša učesnica rijalitija koja sada radi kao erotski model.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading