NIKOLA ROKVIĆ SE OGLASIO IZ LESKOVCA: Otac Simeon ga dočekao, a sve je oduševio OVAJ detalj! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.04.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je na putu do Grčke svratio i do Leskovca, gde je imao prijatan razgovor sa sveštenim licem!

NIKOLA ROKVIĆ SE OGLASIO IZ LESKOVCA: Otac Simeon ga dočekao, a sve je oduševio OVAJ detalj! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularni pevač Nikola Rokvić je pre devet dana krenuo na hodočašće do Grčke, gde će se pokloniti u manastiru Svetog Nektarija Eginskog.  Zajedno sa svojom suprugom Bojanom Barović osnovao je fondaciju, a prva misija im je kupovina aparata za dijagnostifikovanje kancera mozga kod dece i renoviranje dela dečije onkologije.

Nikola svakog dana pređe pre 30 kilometara, što trčeći, što hodajući, a sinoć se oglasio na društvenoj mreži Instagram i to iz Leskovca.

Pevač je na gorepomenutoj mreži podelio fotografiju sa ocem Simeonom Karuljskim, koji ga je dočekao u Leskovcu. Njih dvojica su sedeli i pričali, a Rokvić nije skidao osmeh sa lica.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić i otac Simeon

Na stolu ispred njih nalazile su dve mandarine, kao i dve čašice rakije, a sudeći po izrazima lica, razgovor im je bio prijatan, što su primetili i njegovi pratioci.

Nedavno se Nikolina supruga Bojana Barković uključila uživo u program i progovorila o njegovom hodoćašću.

- On je stvarno onako optimističan u početku. Za sada je prešao nekih 90 km, obzirom da preko dana prelazi, dnevno pređe oko 30, tako da možete i da pratite, stvarno na Instagram profilu on obaveštava svakodnevno. I za sada se stvarno sjajno oseća, jako je uzbuđen, zahvalan je svim ljudima koji su učestvovali, kompanijama, svima koji su uključeni u fondaciju i u njegovu misiju. Mislim, on se dugo sprema na ovaj podvig, tako da on je sada zaista fizički i psihički spreman i njega su pripremali ljudi koji se bave ekstremnim maratonima, tako da on već zna šta može i da ga čeka na ovom njegovom putu, ali nekako verujem da će biti teško sigurno u određenim momentima, ali verujem da i kada fizički nekako telo možda oslabi, umom neće, a to je ono što je najvažnije - rekla je Bojana na "Blic TV".

Republika

Foto: Instagram.com

Bojana je nedavno govorila o Nikolinom hodočašću

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading