OPERISAN SRĐAN ĐOKOVIĆ: Evo kakvo je stanje oca najboljeg tenisera današnjice!

Autor:

Sport

29.04.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao nezgodnu povredu.

OPERISAN SRĐAN ĐOKOVIĆ: Evo kakvo je stanje oca najboljeg tenisera današnjice!

Foto: Tanjug

Novak i Srđan Đoković

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića je u bolnici. Glava porodice se trenutno nalazi na bolničkom lečenju u Beogradu zbog povrede nadlaktične kosti. Kako naš portal saznaje do povrede je došlo kada je Srđan pao sa stolice dok je hranio ptice. Ovo je rezultirao preolomom nadlaktične kosti, zbog čega je hitno zatražio medicinsku pomoć u Urgentnom centru, a po svoj prilici će morati i na operaciju.

Danas je Srđan operisan u Urgentnom centru i prošlo je uspešno. Ovo su lepe vesti za porodicu Đoković, koja je pretrpela dosta odricanja u životu kako bi Novak bio ono što jeste danas. I sam Srđan je u jednom od intervjua govorio o burnim i teškim danima koji su iza cele porodice.

- Imao sam sepsu u krvi, gnojne apcese u sakralnom delu, plućima i dve bakterije. Mesec dana je bila šansa jedan odsto da preživim. Bilo je baš teško. I da me nisu prebacili u Minhen teško da bih preživeo ovde. Jer nije bilo uslova za preživljavanje ovde - govorio je Srđan na TV K1.

Nole je, po saznanju šta se desilo Srđanu, odmah dotrčao do Kliničnog centra Srbije jer se nalazi u Beogradu gde trenira pred nastavak sezone na šljaci, odnosno masters u Rimu pa Rolan Garos. Međutim, ovo nije prvi put da Đokovići sa Srđanom prolaze kroz damu. Istina, sada, na prvu loptu, deluje sve mnogo bezazlenije od onoga što se desilo pre više od jedne decenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading