NASTAVLJAJU DA TERORIŠU RIVALE: Ekipa sa "AdmiralBet Arene" na tri kontrolne utakmice postigla 20 golova!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.01.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tresu mreže kao od šale.

NASTAVLJAJU DA TERORIŠU RIVALE: Ekipa sa "AdmiralBet Arene" na tri kontrolne utakmice postigla 20 golova!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Podatak koji se može svrstati u rubrilu "verovali, ili ne"...

 

Fudbaleri sremskomitrovačkog Radničkog jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na sedmoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, isto toliko remija i šest poraza, a ekipa je tokom 20 prvenstvenih mečeva svega 18 puta pronalazila put lopti do protivničke mreže.

Da će nastavak takmičarske godine proteći u daleko boljoj efikasnosti, može se naglasiti nakon uvodna tri kontrolna susreta koja su crveno-beli odigrali tokom zimskih priprema.

Ekipa sa "AdmiralBet Arene" u premijernom susretu u 2024. godini savladala je Jedinstvo iz Stare Pazove rezultatom 3:1, a pre samo dva dana imenjak iz Šida je doživeo istinski brodolom na stadionu sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, kada su smremskomitrovčani čak 12 puta tresli mrežu rivala.

Ukoliko se navedeni rezultat možda i smatrao spletom okolnosti i činjenicom da su se sastali sa rivalom iz nižeg takmičarskog ranga, današnje ostvarenje crveno-belih sa "AdmiralBet Arene" može se i mora shvatiti više nego ozbiljno.

Naime, u trećoj kontrolnoj utakmici ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice se sastala sa jednim od rivala za plasman u plej-of fazu drugog stepena srpskog klupskog fudbala, OFK Vršcem. Prvenstveni meč dve ekipe koji je odigran 12. avgusta prethodne godine okončan je podelom bodova rezultatom 0:0, dok je susret u Vršcu pripao domačinu minimalnim rezultatom 1:0. Ovoga puta takođe u "kući fudbala FSS-a", sremskomitrovčani su slavili rezultatom 5:1.

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

NAstavak dominacije

 

Golove za ekipu sa "AdmiralBet Arene" postigli su Stanisavljević (2), Čarapić, Mitrović i Petrović, dok je počasni pogodak za ekipu iz Vršca postigao Sousa Silva.

- Prijateljska utakmica:

Radnički (Sremska Mitrovica) - OFK Vršac (Vršac) 5:1

Strelci: Stanisavljević (2), Čarapić, Mitrović, Petrović za Radnički; Sousa Silva za OFK Vršac

Stadion: Sportski centar FSS, Stara Pazova

Kada je reč o nastavku borbe za bodove Radnički iz Sremske Mitrovice u prolećnoj premijeri gostuje Jedinstvu sa Uba, dok će OFK Vršac putovati u Šabac na megdan ekipi Mačve.

Navedeni susreti planirani su za 24. februar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading