AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Prvoligaš sa "AdmiralBet Arene" slavio u prvom pripremnom susretu - iz 1 u 2 u Staroj Pazovi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.01.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva provera protekla je u željenom tonu kada su crveno-beli u pitanju.

AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Prvoligaš sa "AdmiralBet Arene" slavio u prvom pripremnom susretu - iz 1 u 2 u Staroj Pazovi!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Zimske pripreme uveliko su u toku, a na red je došlo i odigravanje kontrolnim utakmica kroz koje se proverava sve ono što je do sada urađeno i koje se koriste za uigravanje svih linija tima pred start odlučujućih prolećnih borbi za bodove.

 

Na stadionu Sportskog centa Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, uslovni domaćin ekipa Jedinstva ugostila je prvoligaša iz Sremske Mitrovice, koji je nakon 90 minuta pokazao kvalitet i zasluženo stigao do pobede.

Pred oko pedesetak ljubitelja fudbala, ekipa sa "AdmiralBet Arene" od prbog zvižduka sudije Nemanje Despotovića nametnula se na terenu kao bolji rival, ali su domaćini iznenađujuće stigli do prednosti.

Igrao se 28. minut susreta kada je Pađen pogodio okvir gola, ali lopta stiže do Milenkovića koji bez većih problema trese mrežu. Minimalnom prednošću domaćina se i otišlo na odmos.

U nastavku susreta viđen je potpuni rezultatski preokret. Već u prvom minutu nastavka meća Pius postiže svoj prvi pogodak na meču, da bi u 76, minutu isti igrač doneo potpuni rezultatski preokret.

Konačnih Jedinstvo - Radnički 1:3 postavio je u 81. minutu Kofi.

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Prvoligaš sa "AdmiralBet Arene" je pokazao kvalitet

 

- Prijateljska utakmica:

Jedinstvo (Stara Pazova) - Radnički (Sremska Mitrovica) 1:3 (1:0)

Strelci: Milenković 28`; Pius 46`, 76`, Kafu 81`

Stadion: Sportski centar FSS u Staroj Pazovi

Gledalaca: 50

Sudija: Nemanja Despotović (Ogar)

Jedinstvo (Stara Pazova): Jevtić, Savić, Stevanović, Trifunović, Bulat, Nakijevski, Igrač, Milenković, Pađen, Ziden, Šljivić. Igrali su još: Milić, Matović, Bukurecki, Ševo, Knežević, Ivetić, Trapić, Mitić, Bobar, Rančić, Uremović.

Radnički (Sremska Mitrovica): Karadžić, Mitrović, Kai Tuker, N. Cvetković, Protić, Petrović, Stefanović, Vukanović, Kofi, Jonaš, Čarapić. Igrali su još: Jakovljević, Ilić, Lukić, Isailović, Rašević, Gajić S. Cvetković, Đukanović, Stajković, Pius, Stanisavljević.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove ekipa sremskomitrovačkog Radničkog u prvom prolećnom kolu u okviru Prve lige Srbije, gostuje na stadionu "Dragan Džajić" ekipi ubskog Jedinstva. Navedeni susret na programu je 24. februara.

Sa druge strane u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana ekipa Jedinstva drugog dana meseca marta u Staroj Pazovi dočekuje Naftagas iz Elemira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading