FUDBALERI IZ ZEMLJE IZLAZEĆEG SUNCA "OKUPIRALI" SRBIJU: U ovom klubu će japanski biti službeni jezik - trojica su već stigla, očekuje se i četvrti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.01.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U klubu su odlučili da ove zime promene kompletnu filozofiju fudbalske igre.

FUDBALERI IZ ZEMLJE IZLAZEĆEG SUNCA "OKUPIRALI" SRBIJU: U ovom klubu će japanski biti službeni jezik - trojica su već stigla, očekuje se i četvrti!

Foto: Jagiellonia.pl

Fudbaleri lazarevačke Kolubare prvi deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončali su na desetoj poziciji sa skorom od šest pobeda, sedam remija i isto toliko poraza, tako da ih u nastavku takmičarske sezone očekuje borba za plasman u plej-of fazu.

 

Tokom zimskog prelaznog roka rukovodstvo kluba je odlučilo da osveži igrački kadar, a čini se da će nove akvizicije zeleno-crnih u potpunosti promeniti i filozofiju fudbalske igre.

Naime, redove Kolubare već je pojačao japanski internacionalac Juma Suva. Reč je o dvadesettrogodišnjem veznom fudbaleru koji je stigao iz litvanskog Žalgirisa iz Kaunasa, a u Lazarevac su stigla još dvojica njegovih sunarodnika.

Foto: Instagram.com/yuma_suwa_2000

Juma Suva je prvo japansko pojačanje Kolubare ove zime

 

Novi članovi Kolubare postali su Jun Toba i Hikaru Matsui.

Jun Toba ima 24 godine igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a u redove zeleno-crnih stiže iz TC Sports kluba sa Maldiva.

- Jun Toba:

Datum rođenja: 12. avgust 1999. godine

Pozicija u timu: ofanzivni vezni

Igračka karijera: Jubilo U-18 (Japan), Senšu univerzitet (Japan), Artah (Jermenija), TC Sports klub (Maldivi)

 

 

Hikaru Matsui takođe pokriva pozicije u veznom redu, ali je više usmeren ka defanzivnijim zadacima. Ima 25 godina i prilično iskustva igranja na evropskom kontinentu, a u pitanju je fudbaler koji je jednu sezonu i proveo na našim podnebljima nastupajući za pljevaljski Rudar. 

- Hikaru Matsui:

Datum rođenja: 2. decembar 1998. godine

Mesto rođenja: Hokaido

Pozicija u timu: defanzivni vezni

Igračka karijera: Čukjo univerzitet (Japan), Švac (Austrija), Rudar Pljevlja (Crna Gora), Jegalonija (Poljska)

Kako se nezvanično saznaje pred vratima sportskog kolektiva iz Lazarevca nalazi se još ejdan japanski internacionalac, ali će o tome više reči biti u onom momentu kada dođe do finalizacije dogvoora.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Kolubare u prolećnoj premijeri 24. februara gostuje na stadionu "kraj Studenjaka" ekipi novobeogradskog Radničkog. Prvi ovosezonsk imeč dve ekipe okončan je trijumfom zeleno-crnih rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading