"KANARINCI" U OVOM MOMENTU NISU MOGLI BOLJE: Srpski predstavnik na međunarodnoj sceni ostvario ubedljiv trijumf - meč su obeležili golovi Bence Šoša i Zorana Rakića! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.01.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlika u kvalitetu bila je ebidentna.

"KANARINCI" U OVOM MOMENTU NISU MOGLI BOLJE: Srpski predstavnik na međunarodnoj sceni ostvario ubedljiv trijumf - meč su obeležili golovi Bence Šoša i Zorana Rakića! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Novi Sad 1921

U sklopu priprema za nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije, novosadski prvoligaš ekipa RFK Novog Sada 1921 sastala se sa srpskim predstavnikom na međunarodnoj sceni ekipom TSC-a, a meč je odigran na terenima Akademije u Bačkoj Topoli.

 

Prema očekivanju superligaš je stigao do ubedljivog trijumfa.

Tokom prvog perioda igre domaćin je stvorio veliki broj prilika, a do prednosti su stigli u 11. minutu kada je mrežu Ranka Puškića zatresao Miloš Pantović. Svega deset minuta kasnije mreža "kanarinaca" se zatresla i drugi put, a u litu strelaca se upisao Saša Jovanović. Ujedno je to bio i rezultat prvog dela meča.

U natavku susreta Evro gol je postigao mađarski internacionalac Bence Šoš u 51, minutu, da bi šest minuta kasnije Zoran Rakić iz slobodnog udarca na efektan način matirao mladog čuvara mreže Ilje Vasina..

Do kraja susreta mreža "kanarinaca" se zatresla još jednom, a u strelce se u 59. minutu upisao Martin Mirčevski.

 

- Prijateljska utakmica:

TSC (Bačka Topola) - RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) 4:1 (2:0)

Strelci: M. Pantović 11`, S. Jovanović 21`, B. Šoš 51`, M. Mirčevski 59`; Z. Rakić 57`

Stadion: Akademija u Bačkoj Topoli

Sudija: Novak Simović (Lovćenac)

TSC (Bačka Topola): Simić, Cvetković, Krstić, Stojić, Petrović, Đakovac, Vulić, Jovanović, Pantović, Ćirković, Rakonjac. Igrali su još: Vasin, J. Vlalukin, Antonić, Popović, Šoš, Kuveljić, Milosavljević, Stanić, Preradov, Čolić, Mirčevski.

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad): Puškić, Blagojević, Kožović,Varga, Vrekić, Mitović, Rac, Rosić, Serdar, D. Vlalukin, Derviši. Igrali su još: Gajić, Maljković, Mićić, Rakić, Jovišić, Dabić, Maiga, Z. Rakić, U. Rakić, Stajki, Kokir.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove koja startuje 24. februara, ekipa RFK Novog Sada 1921 u prolećnoj premijeri dočekuje OFK Beograd, aktuelnog jesenjeg šampiona.

Prvi ovosezonski meč dve ekipe ubedljivo je pripao "romantičarima" rezultatom 4:1.

 

 

 

BONUS VIDEO;

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading