RUŽE CVETAJU NA BOGOJAVLJANJE: Nebesa su se otvorila nad Jelavom - ono o čemu se potajno pričalo, sada je i realizovano! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.01.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki hrišćanski praznik obeležen je sa dve transfer bombe.

RUŽE CVETAJU NA BOGOJAVLJANJE: Nebesa su se otvorila nad Jelavom - ono o čemu se potajno pričalo, sada je i realizovano! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jelav

Fudbaleri Jelava iz istoimenog mesta u gradu Loznica, jesenji deo šampionata u okviru Međuopštinske lige Jadar okončali su sa skorom od pet pobeda, četiri remija i ist otoliko poraza i sa ukupno 19 osvojenih bodova nastavak borbe za bodove dočekuju sa šeste pozicije na tabeli.

 

Navijači ovog uzornog sportskog kolektiva sa velikim nestrpljenjem su iščekivali start zimskog prelaznog roka, a onda upravo na Bogojavljanje njih dvojica su zadužili opremu plavo-belih boja.

Još tokom prvog dela šampionata kada je bilo jsno da klub kreće uzlaznom linijom, "šušakalo" se o transferima koji su sada i realizovani. 

Kao što su mnogi navijači tokom prethodne noći i poželeli, prvo pojačanje jeste Zoran Matić. Popularni Ružin je kreativni ofanzivac, majstor prekida i sjajan momak koji je odlučio da ove zime obuče plavo-beli dres. Tokom dosadašnje karijere nastupao je za šabačku Mačvu, Loznicu, Borac iz Lešnice, Cer iz Jadranske Lešnice, Lipolist i Milan orlić iz Novog Sela, a treba napomenuti da da nova akvizicija Jelava ima i bogato internacionalno iskustvo nastupa u Austriji, grčkoj, Severnoj Makedoniji i Bosni i Hercegovini.

 

Drugo pojačanje plavo-belih jeste igrač kojeg navijači odlično poznaju. Reč je o Branku Đukiću koji se nakon godinu i po dana vraća u plavo-belu porodicu.

Reč je o univerzalnom borcu koji je uvek ostavljao i poslednji atom snage na terenu, a od kojeg se očekuje da će u nastavku takmičenja doneti dodatni kvalitet u redove Jelava.

Kada je reč o nastavku sezone, u prolećnoj premijeri ekipa Jelava dočekuje fenjeraša iz Crnče ekipu Azbukovice. Prvi ovoseezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom Jelava rezultatom 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading