KAD POSTANEM SMEŠAN, PRESTAĆU DA IGRAM: Nekadašnji centarfor Crvene zvezde i u 44. godini trese mreže - i danas nosi dres crveno-belih boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.01.2024

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza njega je bogata igračka karijera i ne namerava da je okonča.

KAD POSTANEM SMEŠAN, PRESTAĆU DA IGRAM: Nekadašnji centarfor Crvene zvezde i u 44. godini trese mreže - i danas nosi dres crveno-belih boja!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga tokom jesenjeg dela sezone u okviru Beogradske zone ostvarili su skor od četiri pobede, tri remija i osam poraza i sa ukupno 15 osvojenih bodova nastavak takmičenja dočekaće ne 11. poziciji.

 

Pred crveno-belima je borba za osptanak u četvrtom stepenu srpskog klupskog fudbala, ali će svoje adute imati u dvojici nekadašnjih fudbalera imenjaka sa beogradske Marakane, Miloša Stojčeva i vrhunskog golgetera Nenada Purketa Stojanovića.

Popularni Purke i danas u 44. godini života igra kao u najboljim godinama, a tokom prvog dela takmičarske sezone šest puta se upisao u listu strelaca.

U razgovoru sa "Sportski žurnal" Nenad Stojanović je istakao:

- Fudbal me ispunjava, pogotovo sada kad mi sin dolazi na utakmice i voli da gleda tatu kako igra. Bio sam sa 34 godine u Azerbejdžanu i u tim godinama sam se osećao umorno, ali nisam odustajao, nemam kompleks da sam, na primer, igrao Ligu šampiona i sad se spuštam da igram u niže lige. Volim da treniram, vodim računa o tome šta radim, čak igram i termine. Idem na utakmice veseo i zadovoljan, dok me služi zdravlje, biću aktivan. Kad budem video da na terenu izgledam smešno, prestaću da igram.

Foto: Starsport

I u 44. godini života trese mreže kao od šale - Nenad Purke Stojanović

ž

- Nenad Stojanović:

Datum rođenja: 22. oktobar 1979. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Železnik (Beograd), Crvena zvezda (Beograd), Genk (Belgija), Brisel (Belgija), Luh Vladivostok (Rusija), Vojvodina (Novi Sad), Javor (Ivanjica), Leotar Trebinje (Bosna i Hercegovina), Rudar Pljevlja (Crna Gora), Simurk (Azerbejdžan), Lovćen Cetinje (Crna Gora), Brodarac (Novi Beograd), IMT (Novi Beograd), OFK Žarkovo (Beograd), Jedinstvo (Stara Pazova), Leštane (Beograd), Hajduk (Beograd), Kaluđerica 1969 (Beograd), KFK Ravna Gora (Beograd), Barajevo (Barajevo), Crvena zvezda (Mali Mokri Lug)

I u nastavku takmičarske godine Purke Stojanović će tresti mreže u crveno-belom dresu, a priliku da uveća svoj golgeterski učinak imaće već na prolećnoj premijeri kada će Crvena zvezda gostovati Balkanu sa Mirijeva. Navedeni susret zakazan je za drugi dan meseca marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan ubedljivim trijumfom Crvene zvezde rezultatom 6:1, a Nenad Stojanović j tokom navedenog susreta bio strelac tri pogotka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading