U IŠČEKIVANJU PROMOCIJE NEKADAŠNJEG REPREZENTATIVCA: Vicešampion doveo novo pojačanje - srpski Huan Karlos Valeron je stigao!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.01.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U redovima inđijskog srpskoligaša ove zime se radi punom parom...

U IŠČEKIVANJU PROMOCIJE NEKADAŠNJEG REPREZENTATIVCA: Vicešampion doveo novo pojačanje - srpski Huan Karlos Valeron je stigao!

Foto: Starsport

Fudbaleri Železničara iz Inđije jesenji deo šampionata u okviru Srpske lige Vojvodina okončali su na vicešampionskoj poziciji sa četiri boda manje u odnosu na GFK Sloven iz Rume koji je prigrlio lovorike prvog dela šampionata.

 

Plavo-beli su zabeležili skor od osam pobeda, pet remija i dva poraza i svakako će u odlučujuće prolećne borbe ući sa željom da se izbori za istorijski plasman u Prvu ligu Srbije, a tome u prilog ide podatak da je rukovodstvo kluba izuzetno angažovano tokom aktuelnog zimskog prelaznog roka.

U redove "inđisjke dizelke" već je stigao mladi defanzivac Vasilije Bošnjak koji je prethodni period proveo u Jedinstvu iz Rumenke, a dok navijači sa velikim nestrpljenjem iščekuju da vide u dresu plavo-bele boje nekadašnju vedetu Partizana i srpskog reprezentativca Miralema Sulejmanija, klub je angažovao još jednu akviziciju.

Reč je o dvadesetjednogodišnjem Filipu Ivelji koji igra na poziciji centralnog beka, a koji u Inđiju stiže iz redova 1. maja iz Rume.

Pored ekipe iz Rume, rođeni Beograđanin je nosio opremu novosadskih klubova Kabel i Indeks. 

Treba napomenuti da Ivelju, po načinu igre mnogi porede sa nekadašnjim španskim reprezentativcem i igračem Las Palmasa, Majorke, madridskog Atletika i La Korunje, Huan Karlosom Valeronom.

Foto: FK železničar Inđija

"Inđijska dizelka" je sve jača - Filip Ivelja

 

- Filip Ivelja:

Datum rođenja: 5. jul 2002. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Kabel U-19 (Novi Sad), Kabel (Novi Sad), Indeks (Novi Sad), 1. maj (Ruma)

Priliku za debi u dresu novog kluba Ivelja će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa Železničara u Inđiji dočekati Podunavac iz Belegiša. Navedeni susret je planiran za drugi dan meseca marta, a treba napomenuti da je prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan trijumfom inđijskog kluba rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading