SRPSKI VERTONGEN: Nekadašnji defanzivac ovosezonskog predstavnika na međunarodnoj sceni, stigao u "inđijsku dizelku" - očekivanja su ogromna!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.01.2024

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromno pojačanje u borbi za vrh tabele.

SRPSKI VERTONGEN: Nekadašnji defanzivac ovosezonskog  predstavnika na međunarodnoj sceni, stigao u "inđijsku dizelku" - očekivanja su ogromna!

Foto: FK železničar Inđija

Fudbaleri Železničara iz Inđije jesenji deo šampionata u okviru Srpske lige Vojvodina okončali su na vicešampionskoj poziciji sa četiri boda manje u odnosu na GFK Sloven iz Rume koji je prigrlio lovorike prvog dela šampionata.

 

Plavo-beli su zabeležili skor od osam pobeda, pet remija i dva poraza i svakako će u odlučujuće prolećne borbe ući sa željom da se izbori za istorijski plasman u Prvu ligu Srbije.

Kako bi do navedenog ostvarenja i stigli, "inđijska dizelka" je angažovala mladog centralnog beka Vasilija Bošnjaka

Reč je o osamnaestogodišnjem fudbaleru koji je prve fudbalske korake načinio u redovima Sloge iz Čonoplje, da bi prošao školu TSC-a iz Bačke Topole, a tokom prethodnih šest meseci je nastupao u redovima Jedinstva iz Rumenke.

Povodom navedene zimske akvizicije, oglasio se i klub iz Inđije:

- Radi o pojačanju koje je tek nedavno napunilo svoju osamnaestu godinu i nije zgoreg reći da je ovo naš prvi novogodišnji paketić radosti, koji će vremenom da bude sve veći objekt divljenja i sreće, jer kako i sam kaže da:,,dolazi sa najvećim ambicijama. Vasilije je svoju fudbalsku priču započeo u Čonoplji, a dalje se gradio u sada već renomiranom TSC-u, da bi seniorsku karijeru započeo u rumenačkom Jedinstvu - ističu iz redova plavo-belih i dodaju:

Foto: FK Železničar Inđija

Očekuju radost i po okončanju prvenstvenih mečeva

 

- Trend ili tok kretanja je u fudbalu presudan, pa uzevši činjenicu da je mlada ekipa Jedinstva iz koje nam Vasilije pristiže na samo dva boda od vrha, ubeđeni smo da će i u našim redovima njegova karijera, zajedno sa našim klubom ići uzlaznim tokom. Ovaj gorostasni momak još nije završio ni svoj fizički rast budući da je tek nedavno punoletan, a mi uz to verujemo da će sa svojih 190, levom nogom, školovanošću i tehničkim predispozicijama izrasti minimum u jednog Vertongena.

Priliku za debi u dresu novog kluba Bošnjak će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa Železničara u Inđiji dočekati Podunavac iz Belegiša. Navedeni susret je planiran za drugi dan meseca marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading