OVAKVOM POKLONU SE NISU MOGLI NADATI: Nekadašnja nada Partizana je stigla - fudbaler bogatog internacionalnog iskustva garantuje bolja prolećna ostvarenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novogodišnji paketići plove Dunavom...

OVAKVOM POKLONU SE NISU MOGLI NADATI: Nekadašnja nada Partizana je stigla - fudbaler bogatog internacionalnog iskustva garantuje bolja prolećna ostvarenja!

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Fudbaleri Dunava iz Starih Banovaca jeseji deo sezone u okviru južne grupe vojvođanskog fudbala okončali su na šestoj poziciji sa 21 osvojenim bodom.

 

Popularni "alasi" su ostvarili skor od pet pobeda, šest remija i četiri poraza, ali i pored visokog plasmana, čini se da je borba za sam vrh tabele davno izgubljena, s obzirom da je vodeći trio Hadjuk Divoš, Sloboda Donji Tovarnik i Jedinstvo Rumenka, prilično pobegao ostalim ekipama.

Rukovodstvo kluba iz Starih Banovaca ove zime prilično je aktivno, a poslednje pojačanje koje je stiglo u Stare Banovce, prilično je obradovalo klupske pristalice.

Novi član plavo-belih "alasa" postao je Miloš Đorđević.

Reč je o isksunom dvadesetdevetogodišnjem krilnom napadaču koji je ponikao u redovima beogradskog Partizana i koji iza sebe ima bogato internacionalno iskustvo nastupanja u Bosni i Hercegovini i na Islandu.

Đorđević u Stare Banovce stiže iz redova Slobode iz Donjeg Tovarnika čiji je dres nosio u prethodnih šest meseci.

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Izuzetno je prometno ove zime u Starim Banovcima

 

- Miloš Đorđević:

Datum rođenja: 16. februar 1994. godine

Mesto rođenja: Pirot, Poljska Ržana

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), Olimpik Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Radnički (Pirot), Zvijezda Gradačac (Bosna i Hercegovina), Slavija Srpsko Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Borac Banjaluka (Bosna i Hercegovina), Sinđelić (Beograd), Tekstilac Derventa (Bosna i Hercegovina), Smederevo 1924 (Smederevo), Radnički (Novi Beograd), BASK (Beograd), Borac (Sakule), Egir (Island), Podunavac (Belegiš), Sloboda (Donji Tovarnik)

Priliku za debi u dresu novog kluba Đorđević će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa Dunava na svom terenu u Starim Banovcima dočekati TSK iz Temerina. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 1:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading