PROMENE NA SVIM NIVOIMA: Novi šef struke i jačanje igračkog kadra su u fokusu zbivanja - predsednik kluba najavio bolje dane u 2024. godini!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.01.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova godina donosi i značajne promene.

PROMENE NA SVIM NIVOIMA: Novi šef struke i jačanje igračkog kadra su u fokusu zbivanja - predsednik kluba najavio bolje dane u 2024. godini!

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Iza fudbalera Kosova iz Zvezdana je ne baš uspešna polusezona u okviru Zaječarske okružne lige, ali su poslednji dani 2023. godine doneli promene od kojih se očekuje da će dati rezultate već u periodu pred nama.

 

U subotu 30. decembra održana je Skupština kluba na kojoj su donete važne odluke. 

Na poziciju šefa stručnog štaba imenovan je Goran Tomić nekadašnji načelnik SUP-a Zaječar i bivši predsednik Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga. Istovremeno je predsednik kluba Milan Mirković obavestio sve prisutne na sastanku da će ekipa tokom proleća biti jača za Lazara Jovanovića koji se vraća iz ekipe Rajka Mitića iz Bele Palanke, kao i Milana Zikića i sjajnog čuvara mreže Jugoslava Savića, dok najozbiljnije pojačanje u Zvezdan stiže u vidu Aleksandra Trifunova.

Kako je istaknuto klub tokom zimske pauze neće napustiti niti jedan fudbaler, a u planu je da novi trener Tomić dovede još nekolicinu igrača, a u ovom momentu njih osmorica se pominju kao potencijalne akvizicije kluba, ali će o imenima više reči biti tek kada posao bude realizovan.

Doneta je i odluka o promeni tri člana klupske uprave, ali će o tome više reči biti na narednoj redovnoj Skupštini FK Kosovo.

Zahvaljujući predsedniku Milanu Mirkoviću klub je dobio dve garniture dresova od kojih je jedna donacija Fudbalskog saveza Srbije, a obezbeđene su i zastavice za teren, lopte, markeri, orpema za trening,...

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Slede bolji dani za ekipu iz Zvezdana

 

Nakon važnog sastanka prvi čovek Kosova iz Zvezdana Milan Mirković je izjavio:

- Zaista je teško bilo obezbediti sve što je neophodno za funkcionisanje kluba, a posebno ukoliko se nalazimo u donjem delu tabele. Razmišljao sam i o povlačenju sa predsedničke funkcije, ali se postavilo pitanje šta će se onda dogovditi sa klubom. Igrači su me nagovarali da to ne činim, uz posebno isticanje da su gotovo svi oni deo ovog kluba zbog mene i da žele da nastavimo zajednički rad - istakao je Mirković, a zatim posebno dodao:

- Iznad svega se zahvaljujem gradu Zaječaru i i gradonačelniku Bošku Ničiću na saradnji koju imamo. Nadamo se boljem vremenu pred nama i još boljim rezultatima na terenu.

Na kraju je predsednik Mirković uputio novogodišnje čestitke svim članovima kluba, navijačima, ljubiteljima fudbala i sporta, ali i svim pratiocima našeg portala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading