POKLON JE STIGAO I NA SRPSKO KOSOVO I METOHIJU: Fudbaler bogatog internacionalnog isksutva parafirao ugovor - predstavljaće ogromno pojačanje za nastavak sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.01.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovatno ni sami nisu mogli da zamisle bolji novogodišnji poklon.

POKLON JE STIGAO I NA SRPSKO KOSOVO I METOHIJU: Fudbaler bogatog internacionalnog isksutva parafirao ugovor - predstavljaće ogromno pojačanje za nastavak sezone!

Foto: FK Gracko

Fudbaslki klub Gracko iz Starog Gracka, mesta u opštini Lipljan, prvi deo sezone u okviru Zone Jug okončali su na jedanaestoj poziciji sa skorom od šest pobeda, isto toliko poraza i pet remija.

 

Učinak ekipe je mogao biti i znatno bolji da u poslednjih pet prvenstvenih utakmica nije osvojen svega jedan bod, tako da su timovi iz vrha tabele prilično odmakli.

I pored svega navedenog ekipa iz Starog Gracka ne bi trebala u nastavku sezone da ima većih problema kada je u pitanju očuvanje statusa u zonskom rangu takmičenja, a velo lako ekipa uz nekolicinu pozitivnih rezultata može sebi obezbediti i poziciju u gornjem delu tabele.

Kako bi ekipa na proleća dobila na čvrtsini, rukovodstvo kluba je tokom poslednjeg dana 2023. godine obradovalo navijače realizacijom transfera koji, kako ističu u klubu, ima prefiks bombastičnog.

Naime, Novi član FK Gracko postao je Aleksa Crvenković.

Foto: FK Gracko

Novogodišnja transfer bomva u Starom Gracku

 

Reč je o dvadesetjednogodišnjem igraču sredine terena koji je do sada nastupao za beogradski Rad i Radnički iz Niša, a internacionalno isksutvo je sticao nastupima u dresu slovačkog MFK Zvolena.

Nakon sedmomesečne odiseje u Slovačkoj, vratio se u Srbiju gde je nastupao za Dunav iz Prahova i Topličanin iz Prokuplja, a u redove Grackog stiže iz OFK Brzog Broda.

Priliku za debi u dresu novog kluba Crvenković će imati u prolećnoj premijeri kada će Gracko gostovati u Gornjem Stopanju, ekipi Jedinstva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading