PREDNOVOGODIŠNJA TRANSFER BOMBA: Novi Srbin u Torinu - sjajnim partijama oduševio je italijanske emisare!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.12.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska kolonija na Apeninima brojnija je za još jednog fudbalera.

PREDNOVOGODIŠNJA TRANSFER BOMBA: Novi Srbin u Torinu - sjajnim partijama oduševio je italijanske emisare!

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Fudbaleri gornjomilanovačkog Metalca jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na 12. poziciji sa skorom od pet pobeda, osam remija i sedam poraza, što se može smatrati i zadovoljavajućim ostvarenjem s obzirom da je iza plavo-belih još jedna turbulenta takmičarska polusezona.

 

Jasan cilj svih u redovima kluba iz grada podno planine Rudnik, jeste plasman u plej-of fazu takmičenja, a u borbu za željeno klub će ući znanto oslabljen.

Naime, kako prenosi "Meridiansport.rs" napadač plavo-belih Svetislav Milošević napušta Gornji Milanovac i postaje član italijanskog ligaša Kjerija iz istoimenog mesta koje pripada gradu Torinu.

Reč je o dvadesetsedmogodišnjem napadaču koji na "čizmu" stiže nakon deset meseci provedenih u redovima Metalca u koji je stigao iz Zemuna.

Tokom prethodne jeseni zabeležio je 14 nastupa i postigao dva pogotka. Na terenu j proveo ukupno 795 minuta, a ostaće upamćeno da je svojim pogotkom u okviru 17. kola Prve lige Srbije najvio prvi ovosezonski poraz do tada neprikosnovenog lidera OFK Beograda.

 

 

- Svetislav Milošević:

Datum rođenja: 20. decembar 1996. godine

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Radnički (Valjevo), Radnički (Sremska Mitrovica), Zemun (Zemun), Metalac (Gornji Milanovac)

Novi kub srpskog napadača trenutno se takmiči u okviru italijanske Serije D, a jesenji deo šampionata okončali su na 17. poziciji sa skorom od četiri pobede. šest remija i devet poraza i svi u klubu iz mesta koje pripada gradu Torinu, nadaju se da će srpski centarfor pomoći svojim novim saigračima da izbore opstanak u četvrtom stepenu fudbala na "čizmi".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading