VREME JE ZA RASTANAK? Zov elite se ne može zanemariti - jesenji vicešampion će morati da potraži novog organizatora igre!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.12.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dve i po godine čini se da je došlo vreme za rastanak.

VREME JE ZA RASTANAK? Zov elite se ne može zanemariti - jesenji vicešampion će morati da potraži novog organizatora igre!

Foto: Starsport

Fudbaleri Inđije Toyo Tires jesenji deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončali su na deobi druge i treće pozicije i u nastavku šampionata očekuje ih velika borba za plasman u superligaški karavan.

 

Tokom prve polovine takmičarske godine zeleno-beli su su ostvarili skor od deset pobeda, četiri remija i šest poraza uz postignutih 22 i primljenih 18 pogodaka, a navijači kluba su za najboljeg pojedinca izabrali iskusnog dvadesetsedmogodišnjeg veznog fudbalera Aleksandra Desančića.

Međutim, u ovom momentu se čini da će zeleno-beli u odlučujuće prolećne borbe ući bez svog najboljeg pojedinca.

Naime, Aleksandar Desančić je svojim partijama privukao pažnju velikog broja superligaških ekipa i samo je pitanje kada če na "Toyo Tires Arenu" stići i zvanična ponuda nekog od elitnih srpskih klubova.

S obzirom da "inđijska desetka" u ugovoru ima klauzulu da napusti klub u slučaju ponude nekog od klubova Superlige Srbije, izvesno je da će klub morati da pronađe novog organizatora igre koji će biti oslonac ekipe u predstojećoj borbi za drugu poziciju prvoligaškog karavana.

Foto: Starsport

Došlo je vreme za promenu sredine - Aleksandar Desančić

 

- Aleksandar Desančić:

Datum rođenja: 20. februar 1996. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Pozicija u timu: vezni igrač

Igračka karijera: Vojvodina U-19 (Novi Sad), Proleter (Novi Sad), Vojvodina (Novi Sad), ČSK-Pivara (Čelarevo), Bežanija (Beograd), Napredak (Kruševac), Metalac (Gornji Milanovac), Bilis (Albanija), Inđija Toyo Tires (Inđija)

Reprezentacija: Srbija U-19 (5 ut.)

Da podsetimo, prolećnu premijeru Inđija Toyo Tires će imati 24. februara 2024. godine kada će gostovati u srpskoj prestonici ekipi RFK Grafičar, a ostaje da se vidi hoće li trener Jovan Golić imati na raspolaganju iskusnog fubalera čije bi prisustvo u timu znatno olakšalo put ka ostvarenju zacrtanih ciljeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading