UMESTO ŠAMPIONSKOG POHODA, SLEDI BORBA ZA OPSTANAK: Napadač Crvene zvezde ima novi klub - oprobaće se na najvećoj sceni!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.12.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje, ili ne...

UMESTO ŠAMPIONSKOG POHODA, SLEDI BORBA ZA OPSTANAK: Napadač Crvene zvezde ima novi klub - oprobaće se na najvećoj sceni!

Foto: Starsport

Prethodnog leta je očarao ljubitelje fudbala. U dresu OFK Beograda na deset prvenstvenih utakmica je postigao devet pogodaka, da bi ga povreda u drugoj polovini oktobra udaljila od terena, ali je i pored navedenog drugi strelac jesenjeg dela Prve lige Srbije.

 

Aleksandar Kahvić se smatra jednim od najtalentovanijih napadača u srpskom klupskom fudbalu. Zvanično je član Crvene zvezde koja ga od septembra 2022. godine šalje na pozajmice. Prethodnu sezonu je proveo u Makabiju iz Haife, da bi sav talenat pretočio u kvalitet u dresu "romantičara" tokom prethodnih šest meseci.

Već tada se smatralo da je prerastao drugi stepen srpskog klupskog fudbala, a to je potvrđeno i ove zime, s obzirom da će od narednog proleća prvi put zaigrati na superligaškim terenima, ovoga pua u opremi pančevačkog Železničara.

Postignut je dogovor između aktuelnog srpskog fudbalskog šampiona i pančevačkog superligaša da Kahvić do okončanja aktuelne sezone bude član kolektiva sa stadiona Sportskog centra "Mladost", nakon čega će se, svi se nadaju, staviti na raspolaganje treneru kluba sa beogradske Marakane Vladanu Milojeviću.

Foto: Starsport

Aleksandar Kahvić u dresu "romantičara"

 

- Aleksandar Kahvić:

Datum rođenja: 2. januar 2004. godine

Mesto rođenja: Doboj

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Internacional (Beograd), Crvena zvezda U-17 (Beograd), RFK Grafičar U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), Makabi Haifa U-19 (Izrael), OFK Beograd (Beograd)

Reprezntativna karijera: Bosna i Hercegovina-mlađe kategorije (23 ut. / 10 gol.)

Priliku za debi u dresu novog kluba Aleksandar Kahvić će imati 10. februara 2024. godine kada je na programu meč 20. kola superligaškog karavana u kojem će Železničar na svom stadionu dočekati Novi Pazar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading