PRELAZNI ROK JE DVOSMERNA ULICA: U pohod na novu titulu kreću sa izmenjenim igračkim kadrom - petorica fudbalera napustila redove jesenjeg vicešampiona!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se igrački kadar osveži...

PRELAZNI ROK JE DVOSMERNA ULICA: U pohod na novu titulu kreću sa izmenjenim igračkim kadrom - petorica fudbalera napustila redove jesenjeg vicešampiona!

Foto: FK železničar Inđija

Godinu u kojoj su proslavili veliki jubilej devet decenija postojanja fudbaleri Železničara iz Inđije obeležili su osvajanjem šampionskog pehara u okviru Vojvođanske lige Jug, čime je obezbeđen i plasman u treći stepen srpskog klupskog fudbala.

 

Prethodne jeseni u okviru Srpske lige Vojvodina "inđijska dizelka" je nastavila sa sjajnim rezultatima i prvi deo šampionata okončan je na drugoj poziciji sa jasnim težnjama da se plavo-beli u narednim mesecima bore za novi pehar i istorijski plasman u Prvu ligu Srbije.

Železničar je u prethodnih 15 prvenstvenih mečeva ostvario skor od osam pobeda, pet remija i dva poraza, tako da će u prolećne borbe ući sa četiri boda manje u odnosu na lidera, GFK Sloven iz Rume.

I pored zapaženih ostvarenja na zelenom tepihu rukovodstvo kluba je odlučilo da se u zimskom prelaznom roku zahvali nekolicini fudbalera. Rukovodstvo "dizelke" je informisalo sportsku javnost da plavo-beli dres u narednom periodu neće nositi Kristijan Šahurić, Luka Trkulja, Mladen Nikolić, Dejan Vuković i Filip Radoičić.

Tim povodom u klubu je istaknuto:

- Pre nego što najavimo ono što se ne najavljuje, vreme je da se oprostimo od igrača koji više nisu deo našeg kolektiva i da im se istom prilikom zahvalimo što su u različitim ulogama u našem klubu dali svoj maksimum. Želimo im zdravlje pre svega, da ih povrede zaobiđu koliko god je moguće i sreću da se ostvare još više nego što su zaduženjem naše opreme.

Foto: FK železničar Inđija

oni su napustili redove "inđijske dizelke"

 

U narednom periodu se mogu očekivati nove informacije iz redova inđijskog sportskog kolektiva kojima će jvnost biti informisana o novim akvizicijama plavo-belih.

Kada je reč o nastavku takmičenja, treba napomenuti da će Železničar iz Inđije u prolećnoj premijri dočekati na svom stadionu Podunavac iz Belegiša. U prvom ovosezonskom meču dve ekipe "dizelka" je slavila rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading