RADNO JE BILO U HUMSKOJ: Tri potpisa u jednom danu - parafirani su višegodišnji ugovori! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.12.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider jesenjeg dela šampionata superligaškog karavana, bogatiji je za trojicu supertalentovanih fudbalera.

RADNO JE BILO U HUMSKOJ: Tri potpisa u jednom danu - parafirani su višegodišnji ugovori! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Partizan

Fudbaleri zemunskog Teleoptika prvi deo takmičenja u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na trećoj poziciji i tokom narednog proleća očekuje ih borba za sam vrh tabele i plasman u prvoligaško društvo zajdno sa ekipama Zemuna i Zvezdare.

 

Popularni "optičari" ostvarili su skor od deset pobeda, tri remija i dva poraza i naredni meseci će pokazati može li ekipa sa Sportskog centra "Partizan-Teleoptik" nadoknaditi minimalni rezultatski deficit u odnosu na pomenute Gornjovarošane i "bulke".

Sjajne partije fudbalera Teleoptika omogućila su trojici "optičara" da već ove zime "ostvare svoje snove" potpisivanjem profesionalnih ugovora.

Naime, dvojica sedamnaestogodišnjaka Uroš Petrović i Vanja Đorđević parafirali su svoje prve profesionalne ugovore sa Partizanom. Oni su se obavezali na troipogodišnju vernost crno-belima.

Sa druge strane, dvadesetjednogodišnji Uroš Knežević je produžio ugovor sa ekipom Partizana.

Kako su istakli iz redova crno-belih, ali i "optičara" sva trojica će tokom narednog proleća nositi plavu opremu ekipe Teleoptika i pokušaće da sa "optičarima" stignu do plasmana u Prvu ligu Srbije čiji su članovi poslednji put bili u sezoni 2018/19.

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, Teleoptik će u prolećnoj premijeri gostovati GSP Polet Dorćolu. Navedeni susret zakazan je za drugi dan meseca marta naredne 2024. godine, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan pobedom "optičara" rezultatom 2:0,

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading