JOŠ JEDAN KORAK KA FORMIRANJU DRIM TIMA: Treće pojačanje je stiglo - ambiciozno rukovodstvo radi savršen posao!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.12.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema stajanja u Bogatiću.

JOŠ JEDAN KORAK KA FORMIRANJU DRIM TIMA: Treće pojačanje je stiglo - ambiciozno rukovodstvo radi savršen posao!

Foto: FK Omladinac Bogatić

Fudbaleri Omladinca iz Bogatića prvi deo sezone u okviru Međuopštinske lige Mačva okončali su na petoj poziciji sa ukupno 23 osvojena boda, a i pored zaostatka za liderom takmičenja ekipom Budućnosti iz Pocerskog Dobrića, niko u redovima plavo-žutih ne gubi nadu da proleće može doneti kompletan rezultatski preokret.

 

U tom cilju agilno rukovofdstvo predvođeno predsednikom Markom Kovićem već je angažovalo Uroša Trifunovića iz Mačve 1929 iz Bogatića, kao i doskorašnjeg fudbalera Lipolista Teodora Čolića.

Treće pojačanje ove zime stiže takođe iz redova gradskog rivala Mačve 1929, a u pitanju je Janko Čolić.

Reč je o mladom osamnaestogodišnjem fudbaleru koji je tokom prethodne jeseni zabeležio devet nastupa u omladinskoj ekipi crveno-crnih tokom kojih je postigao čak sedam pogodaka.

Foto: FK Omladinac Bogatić

U Bogatiću će se uskoro igrati i viši fudbalski rang

 

Interesantan je podatak da će novorpidošli Janko biti treći Čolić u redovima Omladinca. Član plavo-žutih je već njegov rođeni brat Marko, a tu je i nedavno pridošli Teodor Čolić koji je u redove Omladinca stigao iz Lipolista.

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Omladinca će u prolećnoj premijeri gostovati u Mačvanskom Metkoviću gde će se sastati sa ekipom Mladosti. prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova, najnepopularnijim rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading