SPORTSKA ROMANTIKA: Šta zna Srpska liga šta je ljubav prema klubu - obećanje je ispunjeno, kod kuće je najlepše!

Autor:

Sport

19.12.2023

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapa dole momak!

SPORTSKA ROMANTIKA: Šta zna Srpska liga šta je ljubav prema klubu - obećanje je ispunjeno, kod kuće je najlepše!

Foto: Privatna arhiva Uroša Trifunovića

Prvi novajlija

Tim iz Bogatića vratio se nakon dve godine u Međuopštinsku ligu Mačva, gde se trenutno nalazi i gde je tokom jeseni pružio sasvim solidne partije.

Republika

Omladinac će zimsku pauzu provesti na deobi treće pozicije na tabeli sa 23 osvojena boda, jedan manje u odnosu na drugoplasirani tim na tabeli. Ekipa iz Bogatića zabeležila je sedam trijumfa, dva remija i četiri poraza, što je odličan rezultat, ako se zna da je reč o prošlogodišnjem članu nižeg ranga.

Što se tiče igračkog kadra, prva promena viđena je pre par dana kada je Janko Rakić odlučio da napusti Omladinac, on će u predstojećem periodu braniti boje ekipe Gorki (Glušci). Uprava kluba je brzo reagovala, i već je dovela prvo pojačanje. 

Uroš Trifunović (20) nakon dve i po godine provedene u redovima Mačve 1929 iz Bogatića, odlučio je da obuče dres Omladinca. Trifunović je igrač sa ogromnim iskustvom, nastupao je u srpskoligaškom karavnu, kao i u zonskom rangu takmičenja, uspeo je da zabeleži 53 nastupa. 

Kroz kadetski i omladinski staž bio je član novosadske Vojvodine i beogradskog Internacionala. Trifunović je od malena uz Omladinac, obećao je da će pomoći plavo-belom timu na terenu, i to obećanje je sada došao da ispuni. Nema sumnje da će Uroš biti veliko pojačanje za nastavak prvenstva, dobro poznaje većinu igrača i jako brzo će se uklopiti u kolektiv.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading