OPREMU ZRENJANINACA ZADUŽIO JE ĐAK TSC-A: Nakon niza odlazaka, došlo je vreme za jačanje igračkog kadra!

Autor:

Sport

19.12.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi krilni napadač željan dokazivanja.

OPREMU ZRENJANINACA ZADUŽIO JE ĐAK TSC-A: Nakon niza odlazaka, došlo je vreme za jačanje igračkog kadra!

Foto: Shutterstock

Proteklih osam godina u redovima Radničkog iz Zrenjanina igra se srpskoligaški fudbal, ekipa je prošle sezone za samo jednu poziciju izbegla ispadanje u niži rang, ali je situacija trenutno u ligi dosta bolja.

Republika

Radnički zimsku pauzu provodi na desetoj poziciji sa 18 osvojenih bodova, učinak od pet trijumfa, tri remija i sedam poraza delimično je dobar, ako se ima na umu da je tim prošle godine bio pretposlednji u ligi. 

Tim iz Zrenjanina početkom meseca novembra preuzeo je Milan Stojanovski, koji je na tri utakmice zabeležio četiri boda. Sada će se po njegovom ukusu odraditi prelazni rok, kako bi na proleće ekipa boljim rezultatima stigla do gornjeg dela tabele.

Veliki broj odlazaka u poslednjih par dana potvrđen je u Zrenjaninu, jedan od bombastičnijih odlazaka je svakako Danilo Janjatović, stameni štoper je otišao put Brazila, gde će pokušati da pronađe angažman. U toku današnjeg dana stigla je potvrda prvog novajlije, Jovan Mitrović (23) zadužio je opremu Radničkog.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/novosadskifudbal

Jovan Mitrović

Reč je o fudbaleru koji pokriva više pozicija u napadu, ali se najbolje snalazi na mestu levog krila. Ponikao je u redovima AFK Ade, zatim je preko Bačke iz Mola stigao do TSC-a, gde je nastupao za U17, kasnije i u U19 sastav, kada je stigao pred vrata prvog tima poslat je na pozajmicu u Bečej 1918. Nakon pozajmice, leta 2021. godine zvanično je napustio Bačku Topolu i pridružio se sastavu Bajše, gde je nakon jedne sezone odlučio da obuče opremu Tise iz Adorjana.

Proteklih godinu i po dana Mitrović je bio član Tise, uprava Radničkog je imala prilike da ga vidi i u direktnim okršajima u okviru prvenstva, i odlučila je da ga angažuje za naredni period.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading