KIKI JE PLAVO-BELI: Uprava postepeno jača ekipu, čelnim ljudima kluba su interesantni defanzivci!

Autor:

Sport

19.12.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći novajlija.

KIKI JE PLAVO-BELI: Uprava postepeno jača ekipu, čelnim ljudima kluba su interesantni defanzivci!

Foto: FK Polet Nikinci

Stigao je preko baraža tim iz Beške u Vojvođansku ligu Jug, i u istoj se odlično pokazao, što se može videti i po stanju na tabeli.

Republika

Sastav Hajduka će zimsku pauzu provesti na petom mestu u ligi, to je obezbedio "uz pomoć" 22 boda, odnosno učinkom od sedam trijumfa, isto toliko poraza i samo jednog remija. Promenjiva forma gotovo tokom celog jesenjeg dela dovela je do solidnog rezultata, što može zadovoljiti čelne ljude kluba, imajući u vidu da ekipa ima status novajlije, barem na papiru.

Što se tiče igračkog kadra, isti je do sada ojačan sa dva fudbalera koji će ojačati defanzivu tima. Iz redova Budućnosti (Dobanovci) stigao je iskusni štoper Miloš Đorđević, dok je Inđiju za Bešku zamenio mladi i talentovani golman, Miloš Ćalić.  

U toku jučerašnje večeri stigla je potvrda i trećeg novajlije u Beškoj, opet je uprava odlučila da dodatno ojača defanzivnu liniju, i istoj se pridružio Kristijan Šahurić (20). Reč je o fudbaleru koji je proteklih godinu dana bio član Železničara iz Inđije, trenutno drugoplasiranog tima Srpske lige Vojvodina. 

Republika

Foto: FK Hajduk Beška

Šahurić stigao u Bešku

Šahurić je prošao školu Vojvodine, kroz karijeru je bio član Inđije, Voždovca, Jedinstva iz Stare Pazove, Indeksa i Borca iz Šajkaša. Mladi fudbaler se najbolje snalazi na poziciji levog beka, ali mu nisu strani ni zadaci u centralnom delu defanzive. Imajući u vidu dosadašnji "CV" najnovijeg pojačanja Hajduka, reč je o talentovanom fudbaleru, koji čeka pravu priliku da se pokaže i dokaže.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading