POVRATAK U NOVOPAZOVAČKI RADNIČKI: Šavija se nakon godinu dana odlučio na promenu sredine!

Autor:

Sport

18.12.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je i drugi novajlija.

POVRATAK U NOVOPAZOVAČKI RADNIČKI: Šavija se nakon godinu dana odlučio na promenu sredine!

Foto: Lična arhiva Branislava Šavije

Epizoda tima iz Nove Pazove u okviru prvoligaškom karavana trajala je jako kratko, nakon određenog perioda ekipa je napustila i Srpsku ligu, i trenutno igra svoju petu vezanu sezonu u okviru Vojvođanske lige Jug.

Republika

Sastav Radničkog je u poslednjih par sezona uglavnom bio u donjem delu tabele, ali je situacija u aktuelnom prvenstvu dosta drugačija. Tim iz Nove Pazove je trenutno na četvrtoj poziciji u ligi, odmah iza vodeće tri ekipe, koje su sad već dosta udaljene od ostalih konkurenata za najviši plasman u prvenstvu.

Pet od šest poraza Radničkog ove jeseni zabeležena su minmalnim rezultatom, ali je isti broj i neuspeha na gostovanjima (5). Bodovni saldo ekipa je obezbedila na sedam utakmica, na kojima su osvojili po tri boda, dok su dva puta "dodavali" samo po jedan. Niko u Novoj Pazovi ne odustaje od borbe za sam vrh, i s tim u vezi se vuku određeni potezi po pitanju predstojeće zimske pijace.

Prvi novajlija u redovima Radničkog bio je Miloš Ergarac, a ovih dana stigla je potvrda i drugog pojačanja za prolećni deo prvenstva. Branislav Šavija (27) zamenio je opremu Donjeg Srema 2015 (Pećinci) za boje tima iz Nove Pazove. 

Šavija je početkom meseca januara ove godine dobio čiste papire upravo od Radničkog, nakon nekih 15-tak dana dogovorio je saradnju sa Donjim Sremom, ali je sada ipak odlučio da se vrati u svoj prethodni klub. Branislav je član ekipe iz Nove Pazove od mladih nogu, proveo je gotovo celu svoju karijeru, i odlazak u Pećince mu je bio "prva-druga" sredina u karijeri.

Njegov povratak raduje sve u klubu i oko njega, Šavija je njihovo dete, momak kojeg gotive svi i koji je rado viđen kako na terenu, tako i na druženjima van istog.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading