BOMBA PRELAZNOG ROKA: Igrač sa srpskoligaškim iskustvom je odlučio da "traži" prekopotrebne minute!

Autor:

Sport

18.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljan igrač za ligu u koju dolazi.

BOMBA PRELAZNOG ROKA: Igrač sa srpskoligaškim iskustvom je odlučio da "traži" prekopotrebne minute!

Foto: Facebook.com

Prošlogodišnji zonaš iz Prnjavora nakon prvog dela prvenstva nalazi se na sredini tabele, deset bodova prednosti ima lider u odnosu na sastav Mladosti, ali je na proleću u opticaju veliki broj bodova, što znači da ništa nije izgubljeno.

Republika

Uprava kluba je odmah nakon kraja prvog dela prvenstva započela jačanje igračkog jadra, prvo je vratila u svoje redove Igora Tripunovića i Vojina Janjića, zatim je Igor Vasić stigao iz Novog Sela, a na njega se nadovezao i dolazak Andrije Kulezića

Peti novajlija u redovima Mladosti promovisan je proteklog vikenda, reč je o Stefanu Stanimiroviću (20) koji je proteklih šest meseci bio član Jedinstva iz Stare Pazove. Fudbaler koji je poslednji angažman imao u redovima srpskoligaša predstavljaće veliko pojačanje za prolećni deo prvenstva.

Stanimirović pokriva više pozicija na sredini terena, ponikao je u Prnjavoru nakon čega je bio član U17 selekcije Loznice, karijera ga je dalje vodila u Cer iz Petkovice, Vidojevicu iz Lešnice i sastav Karađorđa iz Mišara, odakle je i otišao u Staru Pazovu, iz koje se sada vraća u svoj matični klub.

Stefan je tokom jesenjeg dela prvenstva tri puta bio u protokolu Jedinstva u okviru ligaških duela, i tu je uspeo da sakupi 30-tak minuta, dok je u okviru 1/16 finala Kupa PFS Srema, bio u startnoj postavi protiv Fruškogorca iz Manđeloša. Sada je Stanimirović odlučio da "siđe korak niže", kako bi sakupio prekopotrebne minute za dalji razvitak i napredak svoje karijere. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading