DOGOVOR JE BRZO POSTIGNUT: Vasić je od danas zeleno-beli - provereni golgeter na novoj adresi!

Autor:

Sport

13.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Komšijski" transfer.

DOGOVOR JE BRZO POSTIGNUT: Vasić je od danas zeleno-beli - provereni golgeter na novoj adresi!

Foto: Shutterstock

Prošlogodišnji zonaš iz Prnjavora je prvi deo prvenstva završio sa deset bodova zaostatka za jesenjim pravkom, prvi deo prvenstva je pokazao da je liga izjednačena, i da svako svakog može da dobije.

Republika

Uprava je spremna da se "pobije" na proleće za najviši plasman, i s tim u vezi je krenula sa jačanjem igračkog kadra i mnogo ranije od zvaničnog otvaranja zimskog prelaznog roka. Dres Mladosti opet su u karijeri zadužili Igor Tripunović i Vojin Janjić, dok je ovih dana promovisan i treći novajlija, koji je van grupe povratnika.

Najnovija akvizicija uprave kluba je Igor Vasić (24), koji dolazi iz komšijskog tima, Milana Orlića iz Novog Sela. Reč je o igraču koji može da pokrije više pozicija u samom napadu, tokom prethodnih šest meseci bio je najbolji strelac svoje, sada već bivše ekipe. 

Republika

Foto: FK Mladost Prnjavor

Vasić na novoj adresi

Vasić je kroz karijeru pored opreme tima iz Novog Sela, branio i boje Petlovače, Jedinstva (Štitar), Lipolista, Budućnosti iz Zminjaka kao i Mačve iz Bogatića i Šapca. U dresu Milana Orlića je tokom jesenjeg dela prvenstva upisao 15 nastupa, i tom prilikom mrežu rivala tresao je u devet navrata. 

U desetom kolu odigran je susret između Milana Orlića i sastava Mladosti, tada je utakmica završena bez golova, ali je Vasić proveo svih 90 minuta na terenu, i tada su čelni ljudi kluba iz Prnjavora imali priliku i da se uživo uvere u njegove kvalitete. Igorov dolazak predstavljaće veliko pojačanje za četu trenera Samurovića, svi se u klubu nadaju da će nastaviti da rešeta protivničke mreže, i da će ispred sebe imati još bolji učinak na proleće.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading