SVUDA POĐI, KUĆI DOĐI: Prva lasta je sletela u Podrinje - mladi štoper se vratio u klub u kojem je stekao prvo seniorsko iskustvo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.12.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Započeta je i operacija jačanja igračkog kadra.

SVUDA POĐI, KUĆI DOĐI: Prva lasta je sletela u Podrinje - mladi štoper se vratio u klub u kojem je stekao prvo seniorsko iskustvo!

Foto: FK Podrinje

Fudbalski kub Podrinje iz Mačvanske Mitrovice prethodne 2022. godine proslavio je veliki jubilej, vek postojanja, a ekipa se već tri godine u kontinuitetu takmiči u okviru Sremske lige.

 

Prvi deo takmičarske 2023/24 godine ekipa Podrinja je okončala sa skorom od osam pobeda i sedam poraza što je bilo dovoljno za osmu poziciju na tabeli, ali je furiozan finiš takmičenja tokom kojeg su ostvarena četiri trijumfa u isto toliko odigranih mečeva, omogućio sastavu iz Mačvanske Mitrovice da se može uključiti i u borbu za viši stepen takmičenja, Vojođansku ligu Jug čiji su deo poslednji put bili u sezoni 2020/21.

Kako bi što spremnije dočekali nastavak takmičenja, rukovodstvo kluba je obelodanilo da je u zimskom prelaznom roku završen i prvi transfer.

Novi član Podrinja postao je Milan Delić.

U pitanju je mladi centralni bek koji je rođen 2003. godine, a koji je fudbalski prohodao u školi fudbala "Sirmium" iz kojeg je prešao upravo u sastav Podrinja u kojem je zabeležio i svoje prve seniorske minute.

Karijera ga je kasnije odvela u Hajduk iz Divoša, da bi zatim nastupao i za Slobodu iz Donjeg Tovarnika iz koje se sada u vraća u Mačvansku Mitrovicu.

Foto: FK Podrinje

Prva lasta je sletela u Mačvansku Mitrovicu - Miljan Delić

 

- Milan Delić:

Rođen: 2003. godine

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Podrinje (Mačvanska Mitrovica), Hajduk (Divoš), Sloboda (Donji Tovarnik)

Priliku za ponovni debi u dresu Podrinja Delić će imati u prolećnoj premijeri kada će sastav iz Mačvanske Mitrovice gostovati Budućnosti u Salašu Noćajskom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading