TRESE MREŽE KAO OD ŠALE: U dresu Partizana se nije proslavio, a sada igra u životnoj formi - ONA je glavni "KRIVAC" za vrhunske partije sjajnog centarfora! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.12.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan je od najzaslužnijih za sjajne partije "romantičara" u aktuelnoj sezoni.

TRESE MREŽE KAO OD ŠALE: U dresu Partizana se nije proslavio, a sada igra u životnoj formi - ONA je glavni "KRIVAC" za vrhunske partije sjajnog centarfora! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/Dejan Georgijević

Fudbaleri OFK Beograda nakon šampionske titule u prethodnoj sezoni u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana, sa još boljim ostvarenjima nastavili su i u takmičarskoj 2023/24 godini.

 

U okviru Prve lige Srbije "romantičari" su tokom 20 prvenstvenih mečeva zabeležili 16 pobeda, tri remija (Radnički Novi Beograd 2:2, Kolubara Lazarevac 1:1 i OFK Vršac 1:1) i jedan poraz (Metalac Gornji Milanovac 0:2), a ekipa je zabeležila i gol količnik 45:14.

Od navedene brojke postignutih pogodaka čak 26 je postigao tri Aleksandar Kahvić, Dejan Georgijević i Saša Marković koji ujdno uz Kvaku Karikarija iz ubskog Jedinstva čine i "četverac" vodećih strelaca prvoligaškog karavana.

Dejan Georgijević je u dresu OFK Beograda tokom prethodne jeseni zabeležio 18 nastupa. Na terenu je proveo 1.084 minuta i bio strelac devet pogodaka.

Poslednji pogodak u prvom delu šampionata postigao je u derbi susretu protiv leskovačke GFK Dubočice (1:0), a prva mu je na tome čestitala atraktivna devojka na tribinama Omaldinskog stadiona, a mnogi su se zapitali ko je ona.

Foto: Youtube.com/Prva liga Srbije

Ona mu je prva čestitala na golu u derbiju

 

U pitanju je Nevena, izabranica srca fudbalera plavo-belih koja prati sve mečeve "romantičara" od kako je Georgijević prethodnog leta postao član kluba sa stare Karaburme.

 

Mnogobrojni zaljubljenici u fudbalsku igru, oduševljeni partijama iskusnog napadača, često ističu da je Dejan uz sebe imao Nevenu tokom boravka u beogradskom Partizanu, možda bi postao i jedna od zvezda crno-belih iz Humske ulice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading