NEKADAŠNJA NADA PARTIZANA OBELEŽILA VIKEND ZA NAMA: Demonstracija moći - sa tri gola "majstore" poslao u "šegrtsku školu"! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.12.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduševio je sve prisutne na stadionu.

NEKADAŠNJA NADA PARTIZANA OBELEŽILA VIKEND ZA NAMA: Demonstracija moći - sa tri gola "majstore" poslao u "šegrtsku školu"! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Tekstilca iz Odžaka u okviru poslednje jesenje takmičarske runde u okviru Prve lige Srbije dočekali su novobeogradski Radnički i sjajnom partijom su ostali u trci za visok plasman u ovosezonskom takmičenju.

 

Rezultatom 5:0 sastav plavo-belih ja na Gradskom stadionu u Odžacima savladao popularne "majstore", a junak pobede domaćeg sastava bio je mladi Darko Stojanović.

Reč je o dvadesetogodišnjem defanzivnom veznom fudbaleru koji je u susretu protiv Novobeograđana golove postizao u 6, 36. i 52. minutu susreta, a posebno treba naglasiti da su to ujedno i njegovi prvi pogotci u aktuelnoj takmičarskoj 2023/24 sezoni.

 

 

Treba naglasiti da je tokom mlađih kategorija Darko Stojanović bio i član beogradskog Partizana u kojem je proveo godinu i po dana, a u redove prvoligaša iz Odžaka je stigao leta 2023. godine kao pozajmljeni fudbaler novobeogradskog IMT-a.

- Darko Stojanović:

Datum rođenja: 3. septembar 2003. godine

Mesto rođenja: Vranje

Pozicija u timu: defanzivni vezni

Igračka karijera: GFK Dubočica U-17 (Leskovac), GFK Dubočica (Leskovac), Partizan U-17 (Beograd), Partizan U-19 (Beograd), Radnički (Pirot), IMT (Novi Beograd), Tekstilac (Odžaci)

Foto: Starsport

Darko Stojanović u prvom ovosezonskom duelu protiv novobeogradskog Radničkog

 

Potpuno je jasno da će ukoliko nastavi sa sličnim partijama, već narednog leta postati punopravni član novobeogradskog superligaša, a ostvarenjem na ovom meču poneo je epitet najboljeg igrača 20. kola Prve lige Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading