DRUŠTVENA ODGOVORNOST: "Bulke" se priključile akciji - 100 sadnica hrasta u Zvezdarskoj šumi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.12.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radno je bilo na Bulbulderu.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST: "Bulke" se priključile akciji - 100 sadnica hrasta u Zvezdarskoj šumi!

Foto: FK Zvezdara

Fudbaleri Zvezdare prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Beograd okončali su na drugoj poziciji sa identičnim bodovnim ostvarenjem kao i lider ekipa Zemuna. Jesenje lovorike su "Bulkama" izmakle zahvaljujući nešto lošijem gol koeficijentu, ali niko na stadionu u ulici Ljubice Luković ne gubi nadu da ekipa tokom predstojećeg proleća može izboriti povratak u drugi stepen srpskog klupskog fudbala.

 

Ekipa je svoj poslednji prvenstveni meč u prvom delu šampionata odigrala još 19. novembra i prvotimci se uveliko nalaze na zimskom odmoru, ali je na Zvezdari i dalje radno.

"Bubamara" trenutno miruje, ali su se fudbaleri uključili u akciju koja se može svrstati pod kategoriju društvene odgovornosti.

Naime, fudbaleri Zvezdare su zajedno sa Udruženjem "Zeleni čisti svet" u ponedeljak 11. decembra učestvovali u sadnji 100 sadnica hrasta u Zvezdarskoj šumi na čijem obodu se i nalazi stadion Fudbalskog kluba Zvezdara.

Foto: FK Zvezdara

Pokazal isu društveni odgovornost - članovi FK Zvezdara

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, start prolećnog dela sezone zakazan je za početak marta 2024. godine, a u prvom prvenstvenom meču Zvezdara na svom stadionu dočekuje visokokotiranu ekipu obrenovačkog Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading