NAGRADA JE OTIŠLA U PRAVE RUKE: Nakon šampionskog pehara i jesenjih lovorika, proglašeni su i za najbolji sportski kolektiv! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.12.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagrada je stigla u prave ruke.

NAGRADA JE OTIŠLA U PRAVE RUKE: Nakon šampionskog pehara i jesenjih lovorika, proglašeni su i za najbolji sportski kolektiv! (VIDEO)

Foto: OFK Napredak Markovac

Fudbaleri OFK Napretka iz Markovca prethodne sezone u okviru Podunavske okružne lige ubedljivo su stigli do prve pozicije, šampiosnkog pehara i plasmana u viši reng takmičenja, Zonu Podunavsko-šumadijsku.

 

Ekipa iz mesta koje se nalazi u okviru opštine Velika Plana takmičarsku 2022/23 godinu okončala je sa čak 24 boda prednosti u odnosu na Železničar iz Kusatka, a gde su stali prethodnog proleća, nastavili su i u jesenjem delu sezone.

Tokom prethodnih meseci ekipa je u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala ostvarila skor od deset pobeda, dva remija i isto toliko poraza, što je bilo dovoljno da se nađu na liderskoj poziciji sa dva boda prednosti u odnosu na RSK iz Rabrova što im daje velike šanse da se već od jeseni 2024. godine nađu u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

Usled svega navedenog ekipa OFK Napretka je proglašena za najbolji sportski kolektiv opštine Velika Plana za 2023. godinu.

 

 

Nastavak takmičenja u Zoni Podunavsko-šumadijskoj zakazan je za polovinu meseca marta 2024. godine, a u prvom takmičarskom kolu ekipu OFK Napretka očekuje veliki derbi u Velikoj Plani protiv ekipe Morave.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading