PROSLAVA VELIKOG JUBILEJA: 50 godina radosti i tuge! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.12.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet decenija je proteklo od kako se u Razbojni zakotrljala "bubamara".

PROSLAVA VELIKOG JUBILEJA: 50 godina radosti i tuge! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Instagram.com/razbojna.info

Fudbalski klub Donji Kopaonik iz Razbojne u aktuelnoj 2023/24 sezoni takmiči se u okviru Druge rasinske okružne lige i prvi deo šampionata okončali su na 12. poziciji.

 

Klub koji već punu deceniju egzistira između prvog i drugog stepena rasinskog fudbala prethodne jeseni je zabeležio skor od pet pobeda, jednog remija i devet poraza, a okončanjem takmičarskih mečeva u 2023. godini, klub je organizovao i veliku proslavu 50 godina psotojanja.

Svi oni koji učestvuju i koji su ulestvovali u sportskom životu Razbojne, imali su priliku da se okupe i proslave jubilej sportskog kolektiva koji je osnovan sada već davne 1973. godine.

 

 

Pod pokroviteljstvom Opštine Brus započeto je slavlje uz prethodno obraćanje Žike Trapića i Brace Blažića:

- Krenuli smo od blatnjave površine bez trave i od stativa i prečki koje smo preko noći isekli i doneli sa Javorca. Najzaslužniji za osnivanje kluba bio je Gisa Virijević, koji je ovde sa nama i kojeg posebno pozdravljam, zatim, značajnu ulogu su imali Radoš Lazarević i Ratko Virijević, ali i mnogi drugi koji nisu među živima. Zahvaljujem se svima koji su došli, veteranima, sadašnjim igračima i ovoj deci, za koju se nadam da će obeležiti i 100 godina postojanja - rekao je Blažić.

 

Dodeljene su majice, bedževi i zahvalnice veteranima kluba, igračima, sportskim radnicima i predsednici opštine Valentini Milosavljević.

- Pozdravljam sve sportiste u Razbojni, veterane, igrače i podmladak. Vi imate izuzetnu tradiciju i trajanje i to treba podržati. Pored pomoći u organizaciji jubileja, opština će dodeliti mreže i lopte za mali fudbal i time pomoći našu decu da idu pravim, sportskim putem - rekla je Milosavljevićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading