KAPITEN SE UPISAO U KLUPSKE ANALE: 100. utakmica u crveno-belom dresu - on je pokretačka snaga ekipe sa AdmiralBet Arene! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.12.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslava velikog jubileja.

KAPITEN SE UPISAO U KLUPSKE ANALE: 100. utakmica u crveno-belom dresu - on je pokretačka snaga ekipe sa AdmiralBet Arene! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice i u aktuelnoj takmičarskoj godini u okviru Prve lige Srbije, beleže zapažene rezultate i klub se nalazi u gornjem domu drugog stepena srpskog klupskog fudbala, sa velikim šansama da tokom proleća izbori i plasman u plej-of fazu.

 

U vikendu za nama ekipa sa "AdmiralBet Arene" iznenađujuće je poražena na svom terenu od ekipe Metalca iz Gornjeg Milanovca rezultatom 0:1, ali će navedeni susret ipak ostati upisan zlatnim slovima u klupskim analima.

Naime, kapiten Vladimir Ilić je odigrao svoj 100. meč u crveno-belom dresu. On je u Sremsku Mitrovicu stigao pre tri i po godine i direktni je svedok svih ostvarenja u navedenom periodu.

Tokom aktuelne sezone Ilić je 16 puta poneo dres Radničkog, a čak 13 puta je na terenu proveo svih 90 minuta. Nije se upisao u listu strelaca, mada to i nije njegov primarni zadatak, a borbenost ga je koštala da se pet puta nađe u sudijskoj beležnici.

U znak proslave jubileja, Ilić je od kluba dobio uramljeni dres sremskomitrovačkog Radničkog sa brojem 100.

 

- Vladimir Ilić:

Datum rođenja: 24. februar 1999. godine

Mesto rođenja: Sremska Mitrovica

Pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: Internacional (Beograd), Dinamo (Vranje), Sinđelić (Beograd), Radnički (Sremska Mitrovica)

Pomenutom utakmicom protiv gornjomilanovačkog Metalca, Radnički je okončao prvi deo sezone sa ukupno 28 bodova (sedam pobeda, isto toliko remija i šest poraza), a u premijernom susretu nastavka takmičenja gostovaće 24. februara 2024. godine na Ubu ekipi Jedinstva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading