BOMBA JE ODJEKNULA: Kapitalno pojačanje je stiglo - on će biti pokretačka snaga u pohodu ka šampionskom peharu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.12.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer o kojem će se tek pripovedati.

BOMBA JE ODJEKNULA: Kapitalno pojačanje je stiglo - on će biti pokretačka snaga u pohodu ka šampionskom peharu! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Progorelica

Fudbaleri OFK Progorelice iz istoimenog mesta u okviru grada Kraljeva, prvi deo šampionata u okviru Raške okružne lige okončali su na petoj poziciji sa ukupno četiri boda zaostatka u odnosu na lidera šampionata ekipu Borca iz Vraneša.

 

Ostvaren je učinak od šest pobeda, pet remija i dva poraza, ali je navedeno moglo biti znatno bolje ukoliko se uzme u obzir da je OFK Progorelica polovinom meseca oktobra bila na prvoj poziciji, ali je u finišu prvog dela takmičenja ekipa ušla u rezultatsku krizu tokom koje je u pet mečeva ostvaren učinak od četiri remija i jednog poraza.

Kako se navedeni padovi ne bi ponovili i tokom proleća, rukovodstvo kluba je angažovalo kapitalno pojačanje u vidu Save Pantelića.

Reč je o fudbaleru rođenom 1995. godine koji može da odgovori zadacima na više pozicija u timu. Odličan je izvođač prekida, kao i činjenica da je prava "radilica" na terenu od koje kreću sve akcije ekipe.

 

Pantelić je karijeru započeo u kraljevačkom Metalcu, a punu deceniju je bio član Ibra iz Mataruške Banje. Tokom poslednje tri sezone ja u dresu Ibra zabeležio 55 nastupa i bio strelac deset pogodaka.

Njegovim dolaskom OFK Progorelica je dobila motornu snagu ekipe od koje se očekuje da bude ključni faktor u pohodu ka vrhu tabele i zonskom rangu takmičenja.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, OFK Progorelica će u prolećnoj premijeri gostovati Zvezdi u Čukojevcu, ekipi koju su na startu aktuelne takmičarske godine savladali rezultatom 2:1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading