MOŽE I BEZ TRENERA: Crveno-beli na krilima iskusnog fudbalera ostvarili važan trijumf - nekadašnji reprezentativac pokazao i organizacione sposobnosti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ovoga puta je pokazao da je istinski predvodnik ekipe i na terenu i van njega.

MOŽE I BEZ TRENERA: Crveno-beli na krilima iskusnog fudbalera ostvarili važan trijumf - nekadašnji reprezentativac pokazao i organizacione sposobnosti!

Foto: Starsport

Ivan Radovanović

Mnogobrojni ljubitelji fudbala su se tokom prethodnog leta iznenadili kada je osvanula informacija da se nakon decenije i po provedene u italijanskom fudbalu, Ivan Radovanović, nekadašnji srpski reprezentativac, vraća u srpski fudbal i oblači crveno-beli dres Jedinstva sa Uba.

 

Očekivalo se da će crveno-beli sa njim na terenu predstavlajti jednog od glavnih kandidata za najviši plasman, ali se to ipak nije dogovdilo. I pored činjenice da ekipa sa stadiona "Dragan Džajić" trenutno zauzima poziciju u vrhu prvoligaškog karavana i da će se tokom predstojećeg proleća boriti za istorijsko ostvarenje, plasman u srpsku fudbalsku elitu, rezultati na terenu nisu na nivou očekivanih što je dovelo i do više promena na klupi.

U poslednjem prvenstvenom meču Jedinstvo je nakon petominutnog blickriga i neverovatnog preokreta slavilo u Lazarevcu rezultatom 3:1, a čini se da je pokretač svih dobrih stvari crveno-belih tokom ovog susreta bio upravo Ivan Radovanović.

 

 

Naime, ekipa je nakon razlaza sa Žarko Jovanovićem ostala bez trenera i dok se čeka rešenje pitanja novog šefa stručnog štaba, tokom utakmice sa Kolubarom ekipu je u svakom pogledu predvodio Radovanović koji je po okončanju meča izjavio:

- Drago mi je da smo kao ekipa i kao klub, u teškom trenutku, na poslednjoj utakmici, koja je za nas bila mnogo bitna, pokazali veliki karakter.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Rešenje ključnih problema imaju u svojim redovima

 

Mnogi su nakon duela komentarisali da je Ivan Radovanović pokazao izraženi trenerski talenat i da ne bi bilo čudno da ga vrlo brzo vidimo i na užarenoj klupi.

Da podsetimo, susretom u Lazarevcu ekipa Jedinstva sa Uba je okončala jesenji deo sezone. Igrači odlaze na odmor, a pred rukovodstvom su velike obaveze kako bi se klub u zimskoj pauzi prekomponovao i kako bi nastavak sezone dočekao spreman da se umeša u borbu za vrh tabele.

U prvom prolećnom kolu Jedinstvo će na svom stadionu "Dragan Džajić" dočekati sremskomitrovački Radnički. Meč je na programu 24. februara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading