TEŠKA POVREDA ČUVARA MREŽE: Crveno-beli u velikom problemu - uoči ključnog derbija ekipa je ostala bez iskusnog golmana! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.12.2023

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi duža pauza...

TEŠKA POVREDA ČUVARA MREŽE: Crveno-beli u velikom problemu - uoči ključnog derbija ekipa je ostala bez iskusnog golmana! (FOTO)

Foto: GFK Dubočica

Polovinom meseca septembra stigao je u redove leskovačke GFK Dubočice i od momenta kada je debitova u crveno-belom dresu, odigrao je ukupno 11 mečeva tokom kojih je klub zabeležio šest pobeda, a on je savladan svega pet puta.

 

Tokom današnjeg derbi susreta na Omladinskom stadionu, Marko Knežević je smatran jednim od ključnih igrača leskovačkih "lavova", ali je ipak morao u 29. minutu da vadi loptu iz mreže kada ga je savladao sjajni napadač OFK Beograda Dejan Georgijević.

Desetak minuta kasnije nakon jedne intervencije u svom kaznenom prostoru povređen je, dugo mu se ukazivala pomoć, ali je i pored činjenice da je ostao među stativama do odmora, na poluvremenu zamenjen.

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

Trenutak kada je povređen leskovački čuvar mreže

 

Po okončanju meča rukovodstvo leskovačkog kluba je o stanju povrede iskusnog čuvara mreže informisalo sportsku javnost putem zvanične klupske Instagram stranice:

- Jedan od naših najboljih pojedinaca moraće na dužu pauzu. Marko Knežević je na  utakmici u Beogradu zadobio težu povredu, prelom jagodične kosti i moraće na operaciju, nakon čega ga očekuje pauza od minimim mesec i po dana.

Da podsetimo, fudbaleri GFK Dubočice su u susretu protiv OFK Beograda poraženi rezultatom 0:1, a već u četvrtak 14. decembra očekuje ih i poslednje jesenje iskušenje. Na Gradskom stadionu "Dubočica" popularni "vukovi" dočekuju Inđiju Toyo Tires u meču u kojem će pobednik overiti drugu poziciju na prvoligaškoj tabeli nakon prvog dela šampionata.

U navedenom meču Leskovčani neće moći da računaju na svog prvog golmana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading