ŠUŠKA SE: Nekadašnja vedeta Crvene zvezde pred novim angažmanom - izazov će biti veliki!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.12.2023

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova stranica profesionalne karijere.

ŠUŠKA SE: Nekadašnja vedeta Crvene zvezde pred novim angažmanom - izazov će biti veliki!

Foto: Starsport

Bio je nezamenljiv član Crvene zvezde tokom prve decenije XXI veka, profesionalna karijera ga je kasnije vodila u Francusku, Azerbejdžan i Rumuniju, a profesionalnu igračku karijeru okončao je leta 2017. godine kao fudbaler kraljevačke Sloge.

 

Nenad Kovačević, u svetu fudbala poznat pod nadimkom Piksi, okrenuo se trenerskom pozivu nakon što je "kopačke okačio o klin", a kako se priča p ofudbalskim kuloarima, uskoro bi mogao da dobije novi angažman.

Do sada je trenersko iskustvo sticao u redovima Podunavca, Prve Iskre, OFK Vršca, sremskomitrovačkog Radničkog i OFK Kikinde, a uskoro bi mogao da postane šef stručnog štaba u ekipi Šušnjara 1977.

Šušnjar 1977 se u aktuelnoj sezoni takmiči u okviru Beogradske zone i nakon prvog dela takmičenja sa skorom od osam pobeda, tri remija i četiri poraza i ukupno 27 osvojenih bodova, zauzimaju petu poziciju sa dva boda manje u odnosu na KFK Ravnu Goru Barajevo koja se nalazi na poziciji koja vodi u baraž za popunu višeg ranga takmičenja, beogradsku grupu srpskoligaškog karavana.

Foto: Starsport

Nenad Kovačević u nacionalnom dresu

 

Zasigurno bi dolazak Nenada Kovačevića iza koga je bogato internacionalno iskustvo, uticalo na fudbalere Šušnjara 1977 da tokom nastavka takmičenja pruže svoj maksimum i dokopaj use istorisjkog ostvarenja, plasmana u treći stepen srpskog klupskog fudbala.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, u prvom prolećnom kolu Šušnjar 1977 gostuje OFK Mladenovcu. Prvi susret dve ekipe u takmičarskoj 2023/24 godini okončan je pobedom OFK Mladenovca rezultatom 3:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading