DUPLA NULA: Kritike navijača nisu urodile plodom - nastavlja se rasipanje bodova!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.12.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Oklopnici" polako gube korak sa vrhom tabele.

DUPLA NULA: Kritike navijača nisu urodile plodom - nastavlja se rasipanje bodova!

Foto: GFK Sloboda Užice

Fudbaleri Smedereva 1924 nedavno su ubedljivo poraženi u osmini finala Kupa Srbije od kragujevačkog Radničkog 1923 rezultatom 0:5 što je izazvalo burnu reakciju navijača, ali se čini da navedeno i nije na pozitivan način uticalo na popularne "oklopnike".

 

U okviru 20. kola Prve lige Srbije, Smederevci su dočekali užičku GFK Slobodu sa jasnim ciljem da oproštaj od navijača u jesenjem delu takmičenja uveličaju trijumfom kojim bi ostali u borbi za sam vrh tabele.

Međutim, Smederevci su nakon tri poraza u poslednja četiri takmičarska susreta (uključujući i meč Kupa Srbije), sebi dozvolili da ostanu i bez kompletnog plena protiv Užičana koji su u Smederevo stigli sa svega 15 fudbalera.

Meč jeste odigran na terenu koji nije omogućavao igračima da pruže ono što zaista umeju i mogu, ali je konačnih 0:0 svakako razočaravajuće po domaćina, ali navedenim nisu prezadovoljni ni u gostujućoj ekipi s obzirom da tonu sve niže na prvoligaškoj tabeli i da su u ovom momentu daleko od željenog cilja, osptanka u Prvoj ligi Srbije.

Foto: GFK Sloboda Užice

Dupla nula na teškom terenu u Smederevu

 

- Prva liga Srbije, 20. kolo:

Smederevo 1924 (Smederevo) - GFK Sloboda (Užice) 0:0

Stadion: FK Smederevo

Gledalaca: 200

Sudija: Uroš Ržić

Žuti kartoni: D. Petronijević (Smederevo 1924); L. Janković, A. Cvetić, D. Timbas (GFK Sloboda)

Smederevo 1924 (Smederevo): Jović, Dimitrijević (Pirgić), Ivić (Dragutinović), A. Jovanović, N. Jovanović, Kostić, Luković, Obradović, Petronijević (Ćorković), Radivojević (Panić), Stojković.

GFK Sloboda (Užice): Vukašinović, Cvetić, Glišović, L. Janković (Vujičić), M. Janković, Jovanović, Kitanovski, Lazić (Milovanović), Milojević, Tumbas, Đukić (Krsmanović).

Gostovanjem u Smederevu, Užičani su okončali takmičenje u prvom delu šampionata, dok je pred "oklopnicima" zaostala utakmica 17. kola. Oni će u četvrtak 14. decembra gostovati u Novom Sadu gde će se sastati sa ekipom Mladosti GAT koja je u ovoj takmičarskoj rundi uspela da stigne do kompletnog plena, savladavši na "GAT Areni" šabačku Mačvu rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading