GDE SI POŠAO NOVI DŽORDANE?: Pogledajte kako je Jokić nasamrio Edvardsa! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.05.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan potez srpskog centra.

GDE SI POŠAO NOVI DŽORDANE?: Pogledajte kako je Jokić nasamrio Edvardsa! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

Nikola Jokić i Entoni Edvards

Košarkaši Denver Nagetsa razbili su Minesotu na gostujućem terenu rezultatom 117:90 i tako smanjili na 2:1 u polufinalnoj seriji Zapada. Retko ko je očekivao da će tim iz Kolorada nakon dve onako slabe partije u Bol Areni na ovaj način odgovoriti u Mineapolisu.

Nikola Jokić je pokazao zašto je dobio trećeg MVP, odigravši partiju baš u stilu jednog. Dao je 24 poena, imao 14 skokova i devet asistencija. Njegovi potezi su bili ključni u ovom meču, a posebno se ističe situacija u kojoj je izveo izuzetno prevarantski dribling nad protivničkim igračem Entonijem Edvardsom. Ovaj potez je izazvao oduševljenje ljubitelja košarke i pokazao Jokićevu izuzetnu veštinu.

Nakon izvedenog driblinga, Jokić je uspeo da uputi šut ka košu, a iako nije pogodio, uspeo je da iskoristi ofanzivni skok i postigne poene. Ono što ovaj potez čini još impresivnijim jeste činjenica da je loptu poslao u koš nakon duela sa jednim od najboljih defanzivaca lige, Rudijem Goberom. Jokićev talenat i sposobnost da se izbori sa vrhunskim defanzivcima dodatno potvrđuju njegovu izuzetnu igru.

 

 

Jokić je još jednom pokazao zašto je jedan od najdominantnijih igrača u NBA ligi, dok je debata o nasledniku Džordana dodatno začinila košarkašku scenu. Naredni okršaj igra se za dva dana, a sigurno će taj meč izazvati dosta pažnje. Postavlja se pitanje da li su Nagetsi u stanju da dođu do preokreta i u Koloradu završe posao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading