SKANDAL NA POMOLU! ABA PRIZNALA VELIKU GREŠKU SUDIJA, PA IH DELEGIRALA DA SUDE FINALE?! Šta će reći iz Zvezde i Partizana?

Autor:

Sport

11.05.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve li će reakcije biti...

SKANDAL NA POMOLU! ABA PRIZNALA VELIKU GREŠKU SUDIJA, PA IH DELEGIRALA DA SUDE FINALE?! Šta će reći iz Zvezde i Partizana?

Foto: Starsport

U ponedeljak od 20.30 u hali "Aleksandar Nikolić" očekuje nas prava košarkaška poslastica, jer se ekipa Crvene zvezde suočava sa ekipom Partizana u okviru prvog meča finalne serije AdmiralBet ABA lige. Iako su iz oba tabora pozvali na sportsku atmosferu, već pre meča se mogu očekivati komentari, posebno zbog, kako prenosi "Telegraf", odluke čelnika regionalne lige da delegiraju iste sudije čije su velike greške danas priznali u meču između Partizana i Budućnosti za finalnu seriju sa Crvenom zvezdom.

Republika

Foto: Starsport

Pukl u centru sukoba večitih

Delegiranje dvojice arbitara sa meča Partizana i Budućnosti za prvu i drugu utakmicu finalne serije izazvalo bi dosta pažnje javnosti. Prema navodima istog portala, Saša Pukl, Milivoje Jovičić i Luka Kardum će biti ti koji će suditi prvi meč u "Pioniru", dok će se u drugoj utakmici na terenu naći Damir Javor, Uroš Obrknežević i Miloš Koljenšić. Odsustvo Ilije Beloševića zbog zdravstvenih problema, kao i nedostatak Uroša Nikolića u narednom periodu, dodatno su zakomplikovali situaciju. Ono što privlači pažnju jeste činjenica da je upravo Ilija Belošević delegiran za fajnal for Evrolige, dok postoji mogućnost da se tamo nađe i Uroš Nikolić.


Prethodno, ABA je izdala saopštenje u kojem je priznala grešku arbitara tokom trećeg meča između Partizana i Budućnosti. Ovaj potez dodatno je pojačao tenzije pred finalnu seriju između dva najveća srpska košarkaška kluba.

Kakve će biti reakcije na ove kontroverze ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno - očekuje nas uzbudljiva i napeta košarkaška borba između dva velika rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading