SUDIJE VARAJU ZA DVA ISTA TIMA! Najbolji igrač Budućnosti ogorčen!

Autor: M. M.

Sport

11.05.2024

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac opleo po arbitrima.

SUDIJE VARAJU ZA DVA ISTA TIMA! Najbolji igrač Budućnosti ogorčen!

Foto: ataimages

Nakon dva meča polufinala AdmiralBet ABA lige, rezultat u seriji u kojoj su se sastajali Partizan i Budućnost bio je izjednačen i prema očekivanju u velikoj majstorici viđen je rastrzani meč u kojem su gosti gotovo 30 minuta držali rezultatski priključak, ali je poslednja deonica donela konačan rasplet i na kraju ubedljiv trijumf ekipe trenera Željka Obradovića.

U redovima Partizana najefikasniji je bio Aleksa Avramović koji je ostvario učinak od 20 poena, dok je kod gostiju Jogi Ferel bio nerešiva enigma, ali je polovinom treće deonice Ferel morao da napusti igru usled dve tehničke greške, što se ispostavilo i kao ključno kada je pobednik u pitanju.

Ferel je prvu nesportsku dobio zbog produženog kontakta pri šutu za tri poena sa čuvarom Aleksom Avramovićem, a potom zbog prigovora jer mu je sviran faul zbog kontakta sa Kevinom Panterom, dok je Partizanov kapiten šutirao trojku.

Američki košarkaš tim povodom oglasio se nakon meča i opleo po sudijama.

- Kao i obično, sudije u ABA ligi moraju da varaju za ista dva tima, da bi otišli da igraju za titulu. Nema integriteta u ovoj ligi - rekao je Ferel.

Veliko finale ABA lige za sezonu 2023/24 doneće novi duel beogradskih Večitih rivala, a Crvena zvezda će u seriji imati prednost domaćeg parketa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading