VAŽNO SAOPŠTENJE: Navijači ovo moraju znati - TERMINI odigravanja mečeva SU POMERENI!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.12.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izmene u poslednjem trenutku...

VAŽNO SAOPŠTENJE: Navijači ovo moraju znati - TERMINI odigravanja mečeva SU POMERENI!

Foto: Instagram.com/Prva liga Srbije

Ovog vikenda, zaključno sa ponedeljkom 11. decembrom na programu su mečevi poslednje 20. runde Prve lige Srbije kojom se "spušta zavesa" na jesenji deo sezone i u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala. 

 

Međutim, ostala su da se odigraju još dva susreta 17. kola koja nisu odigrana u planiranom terminu, a kao datum ovih mečeva figurirala je sreda 13. decembar.

Tim povodom oglasila se i Zajednica klubova Super i Prve lige Srbije zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Zaostali mečevi 17. kola Prve lige Srbije, FK Mladost GATFK Smederevo 1924 i GFK DubočicaFK Inđija Toyo Tires, biće odigrani u četvrtak 14. decembra 2023. godine - stoji u saopštenju, a zatim se dodaje:

- Meč na "GAT Areni" u Novom Sadu počeće u 13 časova, dok je početak meča na Gradskom stadionu "Dubočica" u Leskovcu planiran za 16 časova.

Foto: GFK Dubočica

Veliki derbi se igra na Gradskom stadionu "Dubočica"

 

Iako je već odavno poznato da je ekipa OFK Beograda stigla do jesenjih lovorika, a navedeno su potvrdili i u derbiju poslednjeg kola Prve lige Srbije pobedom nad GFK Dubočicom (1:0), konačni izgled tabele prvog dela šampionata biće poznat u četvrtak 14. decembra oko 18 časova.

Dva preostala susreta imaće veliki uticaj na raspored na tabeli, a u fokusu interesovanja biće meč u "srpskom Mančesteru" koji će dati odgovor na pitanje koja od dve ekipe će jesen okončati na poziciji koja na kraju ligaškog takmičenja, direktno vodi u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading