SVE PONUDE SU ODBIJENE: Trener ne može da napusti Marakanu - on je suvo zlato Crvene zvezde!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.12.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka čelnika kluba je poptuno jasna, mladi stručnjak ostaje u sistemu aktuelong srpskog šampiona.

SVE PONUDE SU ODBIJENE: Trener ne može da napusti Marakanu - on je suvo zlato Crvene zvezde!

Foto: RFK Grafičar

Marko Neđić aktuelni šef stručnog štaba RFK Grafičara predstavlja najmlađeg šefa stručnog štaba kada su u pitanju srpski superligaški i prvoligaški klubovi.

 

Svoj talenat je pokazao u godinama za nama predvodeći klub sa Senjaka kroz turbulentnu Prvu ligu Srbije, a posebnose navedeno odnosi na prethodnu takmičarsku godinu kada ekipa RFK Grafičara nije ni imala sreće u baraž mečevima za popunu Superlige Srbije u duelima protiv surduličkog Radnika.

I pored činjenice da aktuelna sezona ne protiče u skladu sa željenim rezultatima, "grafosi" su trenutno jedanaesteoplasirani na tabeli sa 21 osvojenim bodom nakon 19 odigranih prvenstvenih mečeva, Marko je po ko zna koji put svoj trenerski talenat pokazao u susretu osmine finala Kupa Srbije kada je RFK Grafičaru malo nedostajalo da priredi prvorazrednu senzaciju na stadionu u Humskoj ulici.

Foto: RFK Grafičar

Malo je nedostajalo da Marko Neđić pokori Humsku

 

- Marko Neđić:

Datum rođenja: 4. mart 1990. godine

Mesto rođenja: Beograd

Trenerska karijera: Crvena zvezda U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar (Beograd)

Jasno je da svojim znanjem, ali i radom Marko Neđić zaslužuje priliku i u elitnom rangu srpskg klupskog fudbala, ali barem za sada, on svoju poziciju neće menjati.

Naime, kako prenose beogradski mediji mladi stručnjak je već imao ozbiljne ponude kragujevačkog Radničkog 1923 i Železničara iz Pančeva, ali je sve eventualne transfer spekulacije odagnalo rukovodstvo Crvene zvezde koje u Neđiću vidi zalog za budućnost i trenera koji će zasigurno u jednom momentu dobiti priliku i u stručnom štabu giganta sa beogradske Marakane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading