PREKRETNICA: Skupština kluba je zakazana - novo rukovodstvo vraća slavni klub na stare staze uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.12.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se "bubamara" ponovo zakitrlja u Mrčajevcima.

PREKRETNICA: Skupština kluba je zakazana - novo rukovodstvo vraća slavni klub na stare staze uspeha!

Foto: FK Orlovac Mrčajevci

Mrčajevci, mesto koje se nalazi u dolini Zapadne Morave na pola puta između Čačka i Kraljeva poznato je po povaču Miroslavu Iliću, kao i Fudbalskom klubu Orlovac 1932 koji prethodnih meseci preživljava teške trenutke.

 

Orlovac 1932 je prethodnu 2022/23 sezonu okončao na drugoj poziciji Moravičke okružne lige - grupa Sever sa skorom od 11 pobeda, sedam remija i šest poraza, ali se nije uključio u aktelnu takmičarsku sezonu. Problemi, prevashodno finansijske prirode uslovili su navedeno, ali čini se da su za sastav iz Mrčajevca stigli neki bolji dani.

Naime, uskoro će klub dobiti novo rukovodstvo, a povodom toga javnost je obaveštena kratkim saopštenjem:

- U nedelju 10. decembra sa početkom od 18 časova na formiranoj Skupštini kluba u kojoj ce učestvovati 15 i vise članova Skupštine birace se novo rukovodstvo FK Orlovac.

Foto: FK Orlovac Mrčajevci

Razvedriće se iznad Mrčajevaca

 

Da podsetimo, ekipa Orlovca 1932 je svoju poslednju takmičasku utakmicu odigrala 18. juna ove godine kada su na gostovanju u Ozremu savladali domaći sastav Ozrema PMH rezultatom 1:0.

Za očekivati je da već u nedelju klub ispiše nove stranice svoje istorije i da narednih šest meseci iskoristi za stabilizaciju kako bi se na jesen 2024. godine uključilo u takmičenje, verovatno u okviru Gradske lige Čačak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading