STAVLJENA JE TAČKA NA USPEŠNU POLUSEZONU: Crveno-belo slavlje kao najava prolećnog pohoda na vrh tabele! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.12.2023

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme i za opuštanje.

STAVLJENA JE TAČKA NA USPEŠNU POLUSEZONU: Crveno-belo slavlje kao najava prolećnog pohoda na vrh tabele! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Fudbaleri Crvene zvezde iz Pavliša više od jedne decenije u kontinuitetu takmiče se u okviru Područne fudbalske lige Pančevo, ali za razliku od prethodne sezone koju su okončali u donjem delu tabele, u aktuelnoj takmičarskoj godini beleže znatno bolje rezultate.

 

Ekipa sa stadiona "Milan Janjić" tokom 15 prvenstvenih mečeva zabeležili su skor od osam pobeda, dva remija i pet poraza i sa ukupno 26 osvojenih bodova nalaze se na četvrtoj poziciji prvenstvene tabele.

Crveno-beli u prolećni deo šampionata ulaze sa osam bodova zaostatka za drugoplasiranom Dolinom iz Padine koja se nalazi na poziciji koja vodi u baraž za popunu višeg ranga takmičenja, Vojvođanske lige Istok i svi u Pavlišu se nadaju da ekipa koja je ove godine proslavila deceniju i po postojanja, može ostvariti i veliki uspeh koji nije apostrofiran kao primarni cilj.

Možda su fudbaleri Crvene zvezde mogli da jesen okončaju i na bolji način koji bi im doneo i obimniju bodovnu zalihu, ali su u poslednja tri prvenstvena meča osvojili svega četiri boda savladavši Slogu iz Plandiša rezultatom 4:1 i remizirajući 1:1 sa ekipom Potporanja, dok su neuspeh doživeli u Glogonju gde su u derbiju protiv lidera poraženi minimalnim rezultatom 0:1.

 

Ipak, sve navedeno nije sprečilo fudbalere, rukovodstvo crveno-belih, kao i pristalice kluba da se okupe i obeleže kraj uspešne polusezone.

Ovim je "spuštena zavesa" na jesen 2023. godine, a treba napomenuti da crveno-bele već u prolećnoj premijeri očekuje veliko iskušenje. Crvena zvezda gostuje u Padini ekipi Doline i navedeni susret će biti veliki ispit može li aktuelni sastav crveno-belih da se umeša u borbu za sam vrh tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading