RASTANAK NAKON SAMO ŠEST MESECI: Perjanica kluba napušta crveno-bele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.12.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će nadomestiti njegov odlazak?

RASTANAK NAKON SAMO ŠEST MESECI: Perjanica kluba napušta crveno-bele!

Foto: FK Sinđelić Lipnica

Fudbaleri Sinđelića iz Lipnice prethodnu takmičarsku godinu okončali su trijumfalno. Osvajanjem šampionske titule u okviru Opštinske lige Loznica obezbedili su promociju u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Jadar, a i u novoj sezoni imaju pobedničke ambicije.

 

Prvi deo šampionata u okviru šestog stepena srpskog klupskog fudbala,okončali su sa skorom od deset pobeda, dva remija i jednog poraza i sa ukupno 32 boda zauzimaju drugu poziciju, tri koraka iza lidera Mladosti iz Donje Borine.

Poslednju jesenju takmičarsku rundu obeležio je veliki derbi dve vodeće ekipe u Lipnici koji je pripao sastavu iz Donje Borine rezultatom 2:0, čime je Mladost obezbedila sebi bodovnu prednost uoči starta prolećnog dela šampionata.

Međutim, ono što mnogo više zabrinjava navijače Sinđelića, jeste činjenica da će crveno-beli u nastavak takmičenja ući znanto oslabljeni.

Naime, nakon svega šest meseci provedenih u dresu Sinđelića, Nenad Dragićević napušta Lipnicu. Tim povodom oglasio se i klub kratkim saopštenjem na društvenoj mreži Instagram:

 - Nakon šest meseci najbolji pojedinac naše ekipe Nenad Dragićević nije više igrač Sinđelića. Majstore hvala ti na svemu i srećno. Kao što i sam kaže ovo nije zbogom već doviđenja.

Foto: FK Sinđelić Lipnica

Majstor fudbala napušta crveno-bele nakon samo šest meseci

 

Za sada nije poznato gde će Dragićević nastaviti karijeru, ali će rukovodstvo Sinđelića pred sobom imati težak posao da pronađe adekvatnu zamenu koja će moći da pomogne ekipi u neizvesnoj borbi za šampionski pehar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading